Popis svih stripova Almanah Giganti Lunov Magnus Strip Ludens Slobodna Dalmacija Strip Agent Ostalo


  • Prilikom posjete British Museum of Mankind djevojka Zulma Chifuentes pred kristalnom lubanjom pada u trans te se baca kroz prozor.

    Martin Mystere - U senci Teoti...

  • Prilikom posjete British Museum of Mankind djevojka Zulma Chifuentes pred kristalnom lubanjom pada u trans te se baca kroz prozor.

    Martin Mystere - Duh Teotiuakana

  • U jednoj knjižari Martin na Dianin predlog kupuje knjigu “Tajanstvene istinite priče” od izvesnog Jaana Vaide. Knjigu koja je od reči do reči, u zapetu, indentična tekstu na kome Martin trenutno radi....

    Martin Mystere - Tunguska


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.