Popis svih stripova Almanah Giganti Lunov Magnus Strip Ludens Slobodna Dalmacija Strip Agent Ostalo


 • Članovi specijalnog ogranka baze Drugdje – Magic Patrol – pokušavaju uništiti moćno oružje koje se nalazi u Zabranjenoj zoni usred magičnog teserakta. No, oružje je već bilo premješteno i sve je manje vremena do kraja Odbrojavanja i uništenja svijeta.

  Martin Mystere - Odbrojavanje ...

 • Mysteré istražuje zagonetnu smrt Alberta Aubreya, autora svjetski poznate rubrike Strange but true, te pokušava saznati kakva je veza izmeðu zabačenog grčkog samostana Meteorona i pustolovine Lawrencea od Arabije u pustinjskom gradu Hegri.

  Martin Mystere - Nevjerojatno ...

 • Feničanin Terit nalazi se u nepoznatome gradu dok se oporavlja od nesreće na moru. Jednoga dana, misteriozna bića dolaze letjelicom i, nakon što su plinom uspavali sve stanovnike, odvode Terita u nepoznatome smjeru.

  Martin Mystere - Ledeni grad

 • Na povratku u NY Martina dočeka grad u općem komunalnom rasulu. S druge strane, radikalni ogranak Drugdje vraća Mr. Minda iz astralne ravni u fizički svijet pod kontrolom i koriste ga kao oruðe za svoju božansku osvetu.

  Martin Mystere - Ultimatum

 • Uoči 500-te obljetnice Kolumbovog otkrića Amerike i nadolazećeg Kolumbovog dana netko počinje ubijati sve one koji su upoznati sa postojanjem templara na američkom tlu u pretkolumbovsko vrijeme.

  Martin Mystere - Cetvrta karav...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.