Popis svih stripova Almanah Giganti Lunov Magnus Strip Ludens Slobodna Dalmacija Strip Agent Ostalo


 • Supružnici Morgan, Martinovi susjedi iz New Yorka, na kvizu osvajaju nagradno putovanje u Firencu. U Certaldu pokušavaju otkriti nešto zanimljivo po uzoru na Martina. Izgube se, a potom u pećini pronalaze tajanstvenu škrinju...

  Martin Mystere - Decameron

 • Poseta Javinog brata (!) tera Martina da se i po treći put vrati u Sablasni grad (Grad prozirnih senki), taman da prisustvuje razaranju istog od strane vanzemaljaca (!) sa Plejada (!) koji dolaze po nešto što im je jošu davna vremena obećano.

  Martin Mystere - Tajna prozirn...

 • Chris Tower traži pomoć od Martina Mysterea u slučaju kraðe omotača hidrogenske bombe. Takoðe, Martin mora da kako zna i ume stupi u kontakt sa davno nestalim italijanskim fizičarem Ettoreom Majoranom!

  Martin Mystere - Slucaj Majorana

 • Chris Tower traži pomoć od Martina Mysterea u slučaju kraðe omotača hidrogenske bombe. Takoðe, Martin mora da kako zna i ume stupi u kontakt sa davno nestalim italijanskim fizičarem Ettoreom Majoranom!

  Martin Mystere - Dzivakin kamen

 • Ljeto je 1996., a cijeli se univerzum sprema za još jedan sudbonosan susret Mysterea, baze Drugdje, Angie i okultističkog dvojca.

  Martin Mystere - Posljednji ko...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.