Popis svih stripova Almanah Giganti Lunov Magnus Strip Ludens Slobodna Dalmacija Strip Agent Ostalo


  • Martin se nalazi u Veneciji snimajući dokumentarac tijekom karnevala, gdje njegovu pomoć zatraži tajanstveni lik koji se predstavlja kao poznati pustolov Giacomo Casanova.

    Martin Mystere - Casanova

  • Jedan čovek je nestao kao posledica Philadelphijskog eksperimenta. Nekoliko decenija kasnije Mehanizam sa Antikythere biva ukraden iz Atinskog Muzeja. Martin Mystere se daje u potragu za Mehanizmom i nevidljivim čovekom, u nadi da će rešiti ovu dvostruku misteriju...

    Martin Mystere - Na tragu nevi...

  • Samo je nekoliko dana do Martinovog posjeta Bijeloj kući, no naš dragi profesor se uplete u istraživanja kronozofa Franka Fredericksa oko artefakta zvanog Hamptonovo prijestolje.

    Martin Mystere - Hamptonovo pr...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.