Popis svih stripova Almanah Giganti Lunov Magnus Strip Ludens Slobodna Dalmacija Strip Agent Ostalo


  • Martin i Java odlaze u Milano na kongres o virtualnoj stvarnosti koji se održava u sklopu tamošnjega informatičkoga sajma, pozvani od strane profesorice Bonni koju je Martin upoznao dvije godine ranije na nekom skupu u Los Angelesu.

    Martin Mystere - Zarobljenici ...

  • Raspadom SSSR-a brojni visoki dužnosnici prelaze u kriminal, koristeći svoje veze i iskustva iz komunističkog režima kako bi prosperirali u podzemlju. Jedan od takvih je i bivši KGB-ov čovjek Boris Karabach.

    Martin Mystere - Andjeo zla


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.