Popis svih stripova Alan Ford Specijal Strip Agent Extra Super Strip Biblioteka Svet Borgis


 • Izvanredno je stanje na ulicama New Yorka! Val nasilja i mirohuškača zavladao je ulicama! I dok vladajuće Tri svinje zabranjuju uporabu riječi mir na javnim mjestima, grupa TNT pokušava stati na kraj sekti širitelja mira i pokajanja... Pax vobiscum, čovječe!

  Alan Ford - Pax Vobis

 • Alana zaintrigira tajanstveno Bobovo mjesečarenje te nakon par dana neuspješnog praćenja otkrije strašnu istinu. Naime, Bob služi kao zamorac u smrtonosnim eksperimentima manijakalnog doktora Strikninena!

  Alan Ford - Zamorac

 • Bob je grbavi Grbavac crkve Notre Dame, Margot je prelijepa ciganka Esmeralde. Veliki Kancelar je dakako Broj Jedan, Sir Oliver je u ulozi lopova Clobina, a Alan Ford u ulozi samozatajnog trubadura... Obrada besmrtnog djela Victora Hugoa na bunkerovski način!

  Alan Ford - Grbavac iz cr...

 • Dodirnuo si nedodirljivo. Snaći će te prokletstvo Mjeseca zelenog poput jabuke – zagonetan je sadržaj poruke koju dobiva Broj Jedan. Naime, Broj Jedan i njegov prijatelj Alonisius nekad davno tražili su hram u pustinjama drevne Perzije i nabasali na prokletstvo.

  Alan Ford - Proklestvo mj...

 • Alan Ford na poziv Sira Olivera u pomoć dolazi u Olivertown gdje će morati upregnuti sve svoje detektivske sposobnosti da bi pronašao ubojicu prije samog ubojstva, kako Sir Olivera tako i sebe samog. Četvero je osumnjičenih, a rasplet krimića na pomolu!

  Alan Ford - Rasplet krimica

 • Alan priča Minuette još neispričanu priču o Superhiku!

  Alan Ford - Superhikova s...

 • Pripovijest o paralitičaru kapetanu Hakabu i Velikom Bijelom, nanovo sklepana i prikazana kroz oči Boba/Ismaela...

  Alan Ford - Moby Dick


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.