Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Zlokobni virus hara Londonom i pretvara njegove stanovnike u pomahnitale ubojice. Red je naravno na Dylan Dogu da tome stane na kraj...

  Dylan Dog - Zlo

 • Priča o spisateljici Sabrini čija mašta postaje stvarnost, a vilenjaci, vještice i vitezovi silaze sa stranica njezinih romana te siju strah i užas po Londonu.

  Dylan Dog - Konjanici vre...

 • Sclavi na vrhuncu kreativnosti, stvara možda i najbolju priču Dylana Doga. Zašto tri puta nula daje nula, te zašto tri podijeljeno s nula daje beskonačnost? Sve to, i mnogo više, u ovoj epizodi koja ruši pravila i spaja nespojivo!

  Dylan Dog - Tri puta nula

 • Whitley Davies ponovo ima susrete sa vanzemaljcima, ovog puta sasvim drugačije vrste: kao saradniku SF časopisa, neko mu je poslao video traku sa snimkom vojne operacije tokom koje je uništen leteći tanjir i ubijen jedan vanzemaljac.

  Dylan Dog - Dok padaju zv...

 • Poruka koja je stigla iz svemira glasi: Llangwntffrwd yng ngwynf. Kada zbunjeni semiotičari shvataju da je to i ime jednog sela u Wellsu, šalju profesora Humberta Coea da vidi šta se to dešava.

  Dylan Dog - Netko nas zov...

 • Sandra Wilcox angažira Dylana kako bi istražio slučaj njezinog brata Connora koji navodno cijelo svoje vrijeme provodi sa misterioznim «prijateljima» koje samo on može vidjeti.

  Dylan Dog - Crna dusa

 • Unajmljen od Vraga Darknighta osobno, Dylan Dog kreće u egzorcizam hotela duhova. Osim njega u priči sudjeluje i pomno je prati novinarka Rosaura Kowalsky.

  Dylan Dog - Hotel Duhova

 • Dylan odlazi u Loch Whirl na pogreb djeda žene koju je poznavao nekoć davno u dječačkim danima. Nakon ponovnog susreta naš junak primjeti kako je nesigurna djevojčica Spring izrasla u bezosjećajnu poslovnu ženu.

  Dylan Dog - Jezero na nebu

 • Dylan nailazi na polumrtvu iznurenu devojku i odnosi je u bolnicu, gde uskoro počinju da se dešavaju misteriozna samoubistva. Da li je u pitanju manifestovanje afričkog Demona savesti, ili nešto mnogo, mnogo gore...?

  Dylan Dog - San razuma

 • Arheolog nemogućeg, Ely Edelgase, je na jednoj od svojih ekspedicija pronašla glavu Meduze i Persejev štit. Serija neobjašnjivih dogaðaja u Londonu po Elynom povratku su po svemu sudeći posledica probuðenog duha gorgone.

  Dylan Dog - Meduza

 • Dylan postaje svjedokom pljačke banke od strane troje bizarnih pljačkaša, ali u lovu pljačkaš s polucilindrom nesretno strada zakačen o kuku dizalice, pri čemu se gradom raspršuje ukradeni novac, a razdragani ljudi grabe ga na sve strane.

  Dylan Dog - Za saku novca

 • Tijekom istraživanja samoubojstva oca svoje nove djevojke, Alison Colber, u Dylanov život polagano se vraća njegova davno preminula žena Lillie. Na njegovu sreću, ona je preživjela svoje zatočeništvo u Dartmooru i kao da je Dylan dobio novu šansu za ljubav..

  Dylan Dog - Izgubljene lj...

 • Dylan prepričava svoju prošlost i otkriva nam kako je upoznao Groucha, gdje je kupio maketu galije, kako je riješio svoj prvi slučaj i još puno dosad nerazjašnjenih stvari koje su postala opća mjesta serijala.

  Dylan Dog - Broj dvesta

 • Londonom haraju ljetne vrućine, a izgleda da prevelika žega utječe na ubilačko ponašanje tamošnjih rezidenata. Povodom toga Dylana želi zaposliti stari astronom laik koji mu govori o neobičnom utjecaju sunčevih pjega na ljude.

  Dylan Dog - Sunceve pjege

 • Whitleyja Daviesa progone noćne more sa vanzemaljcima i on rešava da se obrati Dylanu. Ali, užas ne dolazi spolja, već iznutra, i Dylan mora da se snaðe u lavirintu Whitleyjevog uma...

  Dylan Dog - Uzas iz beskr...

 • Tajanstvena ubojica poznata pod nazivom «Bogomoljka» hara Londonom, ubijajući svoje partnere nakon sexualnog čina. Dylan se pridružuje istrazi koja ga vodi do lokala za samce «Hiroshima, mon amour»

  Dylan Dog - Bogomoljkini ...

 • Nathan Jervis ima neobičnu priču. Naime, svih posljednjih 114 mušterija koje su ušle u njegov taksi tražile su vožnju samo u jednom smjeru – na groblje! Dylan je pozvan da istraži fenomen...

  Dylan Dog - Stanar s trec...

 • Naš svijet pun je bola i razočaranja, i zato Scoutove mušterije traže zadovoljstvo i užitak u novoj ‘realnosti’, koja je nešto poput Rajskog vrta. Ovaj mali raj, zvani Zed, sakriven je negdje meðu malim uličicama Londona, iza ofucanih vrata..

  Dylan Dog - Zed

 • Doktor Xabaras konačno otkriva način kojime svojim živim mrtvacima može povratiti inteligenciju te taj dar, uz vječni život, odluči podariti svojemu sinu Dylanu Dogu.

  Dylan Dog - Ksabaras


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.