Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


  • Činilo se da je užas okončan hvatanjem doktora Killexa, ludog naučnika opsjednutog pronalaženjem tajne života, koji je umalo došao glave i Dilanu Dogu. Vivisecirani leševi nisu više ugrožavali penziju inspektora Bloka.

    Dylan Dog - Kileksov mozak

  • «Johnny», kako ga je Dylan Dog nazvao, je dečak bez nogu, zapušten, živi zatvoren u podrumu u izuzetno nehumanim uslovima.

    Dylan Dog - Dzoni nakaza

  • Arheolog John Pleasance strastveno radi na slučajno pronaðenom nalazištu starom nekoliko tisuća godina i nestaje tijekom jedne od posjeta novootkrivenoj špilji čiji ulazi čuva statua keltskog boga Samhaina.

    Dylan Dog - Daleko od sve...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.