Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Val neobjašnjivih samoubojstava se širi Londonom. No, kakve veze s time imaju televizijski programi i reklame, i što je to zapravo Kanal 666?

  Dylan Dog - Kanal 666

 • Dylan Dog dolazi na neobični otok da bi mu njegov tajanstveni poslodavac Lancaster dao još neobičniji zadatak.

  Dylan Dog - Metamorfoze

 • Naizgled rutinski slučaj dokazivanja psihičkih smetnji svog novog klijenta se pretvara u pravu moru kada se počnu rješavati obiteljski računi iz daleke prošlosti. Morbidna ljubav, zavist, zloba, ubojstva, sve će izaći na vidjelo kada se pokažu sjenke prošlosti.

  Dylan Dog - Senke proslosti

 • Dylan se susreće sa jednom od svojih mnogih bivših ljubavnica, Patriciom Reeves, kojoj je muž umro prije nepune tri godine.

  Dylan Dog - Dva lica istine

 • Marina Kimball, Dylanova poznanica i ljubav iz detinjstva se nekako našla u Londonu i moli Dylana da je otprati do njene kuće u primorskom seocetu Moonlight. Dok putuju, otkrivamo priču Dylanove prve ljubavi...

  Dylan Dog - Dugacki pozdrav

 • Michael i Paul Ganz dva su brata blizanca koji jedan drugog dopunjuju, dijele iste žene, vode slične živote no koliko su jednaki toliko njihovi karakteri odudaraju jedan od drugoga.

  Dylan Dog - Iza zavjese

 • Dylan biva uvucen u nadrealnu potragu za necim davno zaboravljenim, pokusavajuci da pritom vrati i deo svoga secanja.

  Dylan Dog - Cuvar uspomena

 • Vampiri! Svuda su oko nas, mogu biti prijatelji, poznanici, kolege sa posla... Jedna mala grupa pobunjenika se u srcu Londona bori protiv čudovišta, i Dilan ulazi u njihovu borbu, sa fatalnim posledicama...

  Dylan Dog - Vampiri

 • Nakon što ga u noćnoj mori ubije Indijanac sa slike koju je isti dan dobio na poklon, Dylan Dog odlučuje na njoj oprobati svoje nadnaravne moći.

  Dylan Dog - Price o neobi...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.