Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Postoje li duhovi? Može li postojati duh žene koja je živa? Pred Dylanom Dogom je još jedna zagonetka koja će ga odvesti do samoga dna ljudskog uma gdje ga, u dubokoj tami, očekuje prividjenje Anne Never...

  Dylan Dog - Prividjenje A...

 • Nad Engleskom nešto sjajno se pojavi na nebu i potpuno zbuni dvoje mladih ljubavnika. Mlada Amy Irving upoznaje vanzemaljca koji ima sposobnost da se transformira u bilo koje biće. Izgleda da se misterija čitavog svemira razotkriva pred Dylanom.

  Dylan Dog - Alfa i Omega

 • U gradiću Dartfordu postoji motel zvani Bates u kojem se pak dešavaju strahovito brutalna ubojstva. Inspektor Bloch istraživaču noćnih mora dodjeljuje zadatak da otkrije da li se nešto natprirodno ipak skriva iza svega toga.

  Dylan Dog - Motel Bejts

 • Jednog jutra na vrata istraživača noćnih mora pozvoni Arnold Ascott. Taj tip tvrdi da ima paranormalne sposobnosti – može predvidjeti smrt.

  Dylan Dog - Video sam kak...

 • Henry Jekyll je simpatičan, mlad i poprilično duhovit profesor psihologije. Prilikom incidenta na njegovom satu jedna od njegovih bivših učenica dolazi Dylan Dogu kako bi mu priopćila kako je Jekyll zapravo zao čovjek sa natprirodnim moćima.

  Dylan Dog - Dzekil

 • Izlazak brodićem na rijeku Temzu usred maglovite noći nije baš pametna stvar. U to se uvjeriše partijaneri na brodu mladog bogataša Petera Hamiltona koji bijahu masakrirani od strane zombija koji se pojavio na dokovima Temze.

  Dylan Dog - Sto godina ka...

 • Nešto jezivo i mračno sije smrt londonskom četvrti Bloodsbury, nešto što ujedno predstavlja i novi izazov za Dylana Doga.

  Dylan Dog - Mozaik straha

 • Nakon posjete zgodne Lydie Bord, zene kojoj je nestao njezin otac Julius, Dylan uzima njen slucaj i odlazi u Llandlow, mali gradic u planinama Walesa . . .

  Dylan Dog - Arakne

 • Nakon posjete zgodne Lydie Bord, zene kojoj je nestao njezin otac Julius, Dylan uzima njen slucaj i odlazi u Llandlow, mali gradic u planinama Walesa . . .

  Dylan Dog - Prorocanstvo

 • Profesor Tyler dolazi u London sa planom da zaposli Dylan Doga. Tyler istražuje djelo talijanskog prokletog slikara Jakopa Veronskog sumnjajući da je slika zaražena kugom. Ubrzo biva naðen mrtav. Dylan ispunjava svoje obećanje i nakon profesorove smrti dolazi u Veneciju.

  Dylan Dog - Crvena smrt

 • U Londonu je otkrivena velika masovna grobnica velikog broja ubijenih ljudi. Na Dylanova vrata kuca Christopher Freeman, sin odvjetnice Freeman, koji najavljuje Killexov povratak.

  Dylan Dog - Killexov povr...

 • Nakon neuspjelog eliminiranja malog zamorca Pearl Dee projekta «Little Death», istoimena bježi zajedno sa svojim vjernim lutkom iz tajne baze. Kako je projekt zabranjen i službeno ne postoji, vojska ne smije dopustiti da mala Dee doðe u kompromitirajuće ruke.

  Dylan Dog - Skener

 • Vera Vallemberg bila je zvijezda, a sad je samo vampir koji se promatra u zrcalu. Još živi kao zvijezda i njeguje svoju ljepotu. Dylanova družica Anna Never dobiva ulogu u filmu koji bi morao pratiti život naše lijepe vampirice.

  Dylan Dog - Zvjezdana pra...

 • Patricia Stern se uplašena obraća Dylanu za pomoć zbog straha od otmice svoga tek rodjenog sina. No, mali Seth Stern nije bilo kakvo dijete, o njemu ovisi opstanak jedne cijele neobične rase..

  Dylan Dog - Nova vrsta

 • Buðenja u nepoznatom krevetu na stranome mjestu, suživot meðu nepoznatim licima, sjećanja koja su samo tračci nejasne prošlosti - zatekla su mladog Ruperta nespremnog i zbunjenog.

  Dylan Dog - Savrseni svijet

 • Prije dvanaest godina kartaška igra „Labirint u Bagnoru“ bila je cjelodnevna strast grupe prijatelja. A danas ih princ Skull, glavni negativac iz igre, ubija jednog za drugim...

  Dylan Dog - Labirint u Ba...

 • Misteriozni lik zvani Fallen se šeta po Londonu i zabija svoj nož u naizgled nepovezane ljude. U meðuvremenu, Dylan prolazi kroz krizu u vezi sa svojom devojkom za ovaj mesec, Diane. Kako su te dve priče povezane? I gde je Dylan ranije sreo Fallena?

  Dylan Dog - Vjecita iluzija

 • Smrt dolazi po Harveya Burtona. Harvey je čitao mnogo knjiga o okultizmu te zna da može produžiti život ako pobijedi Smrt u partiji šaha. Naravno, Smrt odreðuje pravila. Za svaku figuru koju mu pojede Burton mora označiti njemu dragu osobu koja će istog trena umrijeti.

  Dylan Dog - Partija sa sm...

 • Dylan se budi u razrušenoj kući u Craven roadu, u Londonu koji je potpuno prazan i u ruinama. Da li je naš omiljeni Istraživač noćnih mora zaista poslednji čovek na Zemlji, i šta se desilo sa ostatkom čovečanstva? Ništa dobro...

  Dylan Dog - Posljednji co...

 • Vampir Alek, preživjela Jargova kreatura, ubija po čitavom Londonu. Dilan pokušava da ga zaustavi, ali ga može pobijediti samo uz pomoć jedne osobe koja se vratila, vampirice Manile...

  Dylan Dog - Manila

 • Gospodin Ejndžel, koji je za vrijeme života bio niko i ništa, poslije smrti je postao anðeo, sa velikim zlatnim krilima! Ali vječita dosada ga prati čak i na nebesima..

  Dylan Dog - Nebo moze da ...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.