Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Dylan dobiva pismo u kojem ga Annabelle Parker, jedna od njegovih brojnih bivših djevojaka, moli za pomoć i poziva u svoj gradić u provinciji, Bothridge. Nakon dolaska u grad, Dylan primjećuje da su cijelo mjesto i njegovi stanovnici potpuno izmijenjeni.

  Dylan Dog - Izgubljeni grad

 • Jody je jedina osoba koja je u stanju razgovarati s gigantom iz dubine zarobljenim u podvodnom parku Neptunelandu. Mala Jody takoðer jedina može čuti njegov glas te osjetiti njegovu bol. On je svjestan zločinačkih planova admirala Heinea i zna kako ih spriječiti.

  Dylan Dog - Bog u tamnici

 • Čini mi se da u nekim noćima čujem glas koji izvire iz morske vode. To je nježna i slatka pjesma koja me poziva ... na čeljusti ubojice.

  Dylan Dog - Pjesma sirena...

 • Dylanova nova mušterija, izuzetno bogata i uticajna osoba, angažuje ga da istraži čudna dešavanja, pojavljivanje duhova, u vili koja imaju zlokoban uticaj na njegovog sina. Batler Edgar T. Brenson će uraditi sve da zaštiti svog gospodara...

  Dylan Dog - Kuca duhova

 • Pentagram - magična amajlija, i bijela knjiga magičnih čini, koji mogu otvoriti kapije izmeðu svijeta mrtvih i živih su ukradene. Dylan ih mora vratiti, ali on ne zna ni odakle početi...

  Dylan Dog - Prokleta knjiga

 • Dylanova vjerenica Morin voli luksuzan život, zabave i društvo, sve suprotno od onoga što privlači njenog vjerenika. Na jednoj zabavi gdje je zaljubljeni par prisutan pojavljuje se Čik, otmjen, elegantan, zabavan, na prvi pogled idealan muškarac.

  Dylan Dog - Veliko djubre


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.