Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Zabrinuti muž iz Stepforda dolazi k Dylanu da mu ovaj pomogne riješiti slučajeve naglih promjena u ponašanju svoje žene. Dylan dolazi u njihovu kuću samo da bi prisustvovao jednoj, za njega zabrinjavajućoj i grotesknoj, sretnoj obiteljskoj idili.

  Dylan Dog - Ostrica brijaca

 • Grin, zvani Hijena, bježi iz zatvora i kreće u lov na bivše suradnike. Može li ga Dylan zaustaviti?

  Dylan Dog - Hijena

 • Početak je srpnja. Vrijeme za ljetni odmor i odlazak na more. Nažalost, to je i vrijeme učestalih nesreća na autoputu. Ove godine broj žrtava popeo se na trideset i devet. Dylan-a posjećuje čovjek koji tvrdi da je zapravo riječ o ubojstvima.

  Dylan Dog - Pobuna automo...

 • Nakon što je jedne večeri izazove prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom Kirk Browers ostaje na licu mjesta te se predaje policiji. Kasnije Kirk biva osloboðen jer je sudac zaključio da se radi o nesreći, ali Kirka savjest progoni.

  Dylan Dog - Crno proklets...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.