Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Stara buržujka je ubijena. Dylanov klijent vidio je to ubojstvo u snu. Ubilački snovi se nastavljaju. Ko je ubica? Odgovor je sakriven u mačjem oku...

  Dylan Dog - Macje oko

 • Majordom Lady Fathering Thomas upošljava Dylana da istera demona iz njenog psa Archieja. Meðutim, ubrzo se ispostavlja da Lady Thomas ne postoji i da je sve mnogo komplikovanije nego što izgleda.

  Dylan Dog - Pakleni pas

 • Brett Ellis je bogat, elegantan i uspješan, meðutim djevojka s kojom se viða je ubijeðena da je on u stvari “swasser”, tj. osoba koja postoji i ne postoji u isto vrijeme.

  Dylan Dog - Ukronija

 • Lea Danson, mlada djevojka čiji je momak ubijen u tajanstvenim okolnostima, dolazi kod Dylana Doga da joj pomogne jer sumnja da se iza tog ubojstva krije čudovište. Njena sumnja pada na kreaturu sa kolekcionarskih kartica imenom Monsteribles pod nazivom Okrutni Takur.

  Dylan Dog - Okrutni Takur


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.