Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Dylan Dog dolazi na zabavu pod maskama kod mlade ekscentrične bogatašice Rowene. Nakon što se začuje vrisak, niz stepenice spušta se osoba pod maskom Smrti. Ona prolazi kroz predvorje i dotakne nekoliko uzvanika maskenbala. Nedugo nakon toga osobe koje je Smrt dotakla umiru.

  Dylan Dog - Iza ogledala

 • Ubica u stilu Jacka Trbosjeka ubija prostitutke/nocne dame/slobodne profesionalke po Londonu. Dylanu se jedna od prostitutki obraca za pomoc.

  Dylan Dog - Uspomene nevi...

 • Vraćajući se kući kasno navečer, Dylan shvati da je zaboravio ključeve te da ne može ući u stan. Zvoni na vrata, no nitko ne odgovara..

  Dylan Dog - Posle ponoci

 • Nekoliko starih Dylan-ovih poznanika umire. Njihove smrti okarakterizirane su kao samoubojstva. Pošto su tri neobična samoubojstva meðusobno povezanih osoba nevjerojatna slučajnost Dylan se baca na istragu.

  Dylan Dog - Gospodar tisine

 • Dylan je otrovan i umrijeti će za 24 sata koja namjerava potrošiti na potragu za vlastitim ubojicom. Otrov izaziva dehidraciju, dehidracija izaziva halucinacije te će se naš junak na putu ponovno susresti s mnogim užasima iz nedavne prošlosti.

  Dylan Dog - Demoni

 • Timothy Penderwhile pedantan je i strpljiv momak, a za život zaraðuje kao trgovački putnik. No jednog dana u njegovu svakodnevicu ulazi Omniwash 2000 nastanjen demonom Peyom koji je uvijek gladan.

  Dylan Dog - Dostava smrti

 • Jedne zimske noći stari djedo priča svojim unucima priču o patuljku Wookiju i njegovom čarobnom satu i sretnoj sudbi serijskog ubojice. Ubrzo se selimo u Dylanov stan gdje ga zaposli Darby Dadd da oslobodi svijet od zlodjela diva Zarona.

  Dylan Dog - Div

 • Nessie je počela ubijati i na Dylanu je da istraži zašto. No, da li stvari stoje doista tako ili Nessie zapravo ne postoji, već je riječ o golemoj markentiškoj prijevari da bi se riješio ozbiljniji problem?

  Dylan Dog - Rekvijem za c...

 • Sretan Božić svakome! Krvave saonice Djeda Božićnjaka stigle su u mali gradić Snowmouth uoči Badnjaka i svatko tko je bio zločest primit će darak boli i smrti... Osim ako ga Dylan ne zaustavi!

  Dylan Dog - Tko je ubio D...

 • Činilo se da je užas okončan hvatanjem doktora Killexa, ludog naučnika opsjednutog pronalaženjem tajne života, koji je umalo došao glave i Dilanu Dogu. Vivisecirani leševi nisu više ugrožavali penziju inspektora Bloka.

  Dylan Dog - Kileksov mozak

 • Glasove mrtvih vjetar donosi ove noći, zakoračite u njihove priče o snovima, ludilu, ljubavi i samoći...

  Dylan Dog - Totentanz Zlo...

 • Dylan konačno dobija konkurenciju u svom poslu – ni manje ni više nego ženu, Debbie Doyle, istražiteljku noćnih mora. Ali izgleda da se iza toga krije nešto drugo...

  Dylan Dog - Nelojalna kon...

 • Izgleda kao da se serijski ubica Džo Storm vratio iz zagrobnog života, sa druge strane smrti! Krv nevinih ponovo natapa londonske ulice...

  Dylan Dog - Ubilacki inst...

 • Dylan upoznaje starca Martyja i ostaje uz njega kao jedini prijatelj u posljednjim danima njegovog života...

  Dylan Dog - Marti


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.