Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


  • Medij Sarah Sarandon ubijena je nakon seanse u kojoj je prizvala Jacka Trbosjeka. Njezina kćer Jane unajmi Dylana Doga da je oslobodi sumnje za majčino ubojstvo. Ubrzo i ostali sudionici seanse počinju umirati...

    Dylan Dog - Dzek trbosek

  • Plaćeni ubojica neobične životne priče unajmi Dylana da pronaðe čovjeka za kojeg je morao obaviti svoj posljednji posao tijekom kojeg je isti naš ubojica prividno izgubio život na vješalima.

    Dylan Dog - Demonska lepota

  • Zabrinuta Dylanova prijateljica Cindy Robbins dolazi k njemu kako bi mu povjerila da njezin muž nije onaj pravi muž za kojeg se udala. Dylan prihvaća slučaj te se uskoro naðe u spletu misterioznih dogaðaja koji ga navode da posumnja u postojanje vampira.

    Dylan Dog - Medju nama


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.