Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Dylanu u stan, tacnije u narucje, ulijece Phoenix, njegova hiperaktivna bivsa djevojka. Sve bi bilo poprilicno normalno da nije jedne male sitnice: prije nesto vise od 5 godina, Phoenix je poginula u saobracajnoj nesreci...

  Dylan Dog - Phoenix

 • Mlada bogatašica je zabrinuta za svog oca, moćnog industrijalca Jarvisa Claydona, koji je odlučio uroniti u političke vode. Claydon posjećuje medija, zanosnu Loreen Dulak, bez čijeg savjeta ne donosi ni najmanju odluku.

  Dylan Dog - Osmijeh mracn...

 • U Brentfordu je nestalo troje mladih istraživača koji su tragali za slavnom vješticom Sybill Warwick. Niz krvavih ubojstava se nastavlja i pitanje je hoće li Dylan znati prepoznati pravog ubojicu.

  Dylan Dog - Vjestica iz B...

 • Crossbones, malo mjestu izmeðu Londona i Edinburgha u kojem su nestale već tri osobe.

  Dylan Dog - Daisy and Queen

 • Prošlo je mnogo godina od misterioznog nestanka stanovitog Hyeronimusa Quaila, otkačenog umjetnika na čijim su slikama prevladavali mračni motivi poput agonije, patnje i smrti.

  Dylan Dog - Naslikani kos...

 • Inspektor Bloch je pobrao batine od jednog policajca koji je radio na tajnim zadacima. Dylan dobiva zadatak da istraži slučaj i spasi svojega bivšeg kolegu od unutranje kontrole.

  Pisac: Bruno Enna
  Crtač: Nicola Mari

  Dylan Dog - Prokockani zi...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.