Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Kelly Walsh proganja duh Filipa Krejna koji mučki ubija drage joj osobe. Preplašena Kelly obraća se za pomoć Dylanu Dogu koji se upušta u istragu u kojoj se sukobljava sa misterioznim ubojicom koji obitava u tami...

  Dylan Dog - Tama

 • Doktor Roger Sinclaire ubijen je pred očima svoje kćerke, Sharon, koja tvrdi da joj je oca ubio Goblin, visok oko pola metra. Pošto joj niko drugi ne veruje, Sharon se obraća Dilanu Dogu.

  Dylan Dog - Goblin

 • London potresaju ritualna ubojstva čiji trag vodi do tajanstvene sekte zvane Sethova djeca. Njezini sljedbenici žele uskrsnuti drevnog učitelja Nectasa prinoseći mu ljudske žrtve...

  Dylan Dog - Budjenje mumije

 • Nakon što joj otac nezaustavljivo krene (širokom) stazom ludila, Natasha Blake potraži pomoć kod poznatog istraživača noćnih mora. Uvjerena je da je za sve kriv ekscentrični režiser horor filmova, Julius Gronberg. Dylan se prihvaća slučaja i baca Gronbergu rukavicu...

  Dylan Dog - Sotonin pogled

 • Zakoračite kroz vrata života i naići ćete na Magusa, čuvara granice, u kojoj vas dijeli korak od smrti. Njegovo prokletstvo je nemogućnost saznanja o sebi samom. On želi saznati od čega se sastoje dva lica postojanja, život i smrt.

  Dylan Dog - Granica

 • Mali Timothy Madison ima sve što sin bogate i ugledne obitelji može imati. Naravno, sve materijalno što dobiva ne može zamijeniti ljubav i pažnju koju dijete očekuje od svojih roditelja.

  Dylan Dog - Crni covjek

 • Arheolog John Pleasance strastveno radi na slučajno pronaðenom nalazištu starom nekoliko tisuća godina i nestaje tijekom jedne od posjeta novootkrivenoj špilji čiji ulazi čuva statua keltskog boga Samhaina.

  Dylan Dog - Daleko od sve...

 • Od Veronik Mersije, veštice s kojom je Dilan imao kratak susret godinu dana pre trenutka u kome se dešava radnja ove epizode, pristiže mu paket u kome se nalazi neobičan zlatni talisman.

  Dylan Dog - Ubica vestica


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.