Popis svih stripova Almanah Giganti Lunov Magnus Strip Ludens Slobodna Dalmacija Strip Agent Ostalo


 • Otkriće mističnog kumira Baphometa pokreće niz dogaðaja koji će Martina uvući u stare tajne poganske idolatrije i ezoteričke sekte Vjernika ljubavi, te kao i velikog Dantea možda odvesti u svijet Vragova Pakla!

  Martin Mystere - Vragovi pakla

 • Velika se opasnost nadvila nad narod kršćanski u dalekoj zemlji na zapadu... Stari neprijatelj ostarjelog egzorcista Armanda de Chiaravallea zaposjeo je duše dobrih vitezova hrama i kraljuje na svome crnom prijestolju u Nachalu, Gradu Zmije. U New Yorku, 1997.

  Martin Mystere - Vitezovi hrama

 • Velika se opasnost nadvila nad narod kršćanski u dalekoj zemlji na zapadu... Stari neprijatelj ostarjelog egzorcista Armanda de Chiaravallea zaposjeo je duše dobrih vitezova hrama i kraljuje na svome crnom prijestolju u Nachalu, Gradu Zmije. U New Yorku, 1997.

  Martin Mystere - Palenque

 • Martin Mystere naðe se u nezgodnoj situaciji nakon što mu izvjesni Richard Arnold u ruke preda ključ pretinca u kojemu se nalaze dokumenti koji govore o japanskoj sekti čiji planovi imaju veze sa strojem za stvaranje potresa.

  Martin Mystere - Zemlja se trese

 • Martin sreće glavnog šefa svoje producentske kuće koji mu otkriva glavne aktere zavjere kojom se bavio zadnje dvije godine i daje mu drugi svezak Adamovih pustolovina.

  Martin Mystere - Virus na izma...

 • Martin i Java pomažu Travisu u rasvjetljavanju slučajeva spontanog samozapaljenja ljudi koji su tvrdili da su komunicirali s izvanzemaljcima. Kakve veze imaju ti slučajevi s tajnim radovima Viktora Shaubergera za američku vladu i atentatom na Roberta F. Kennedyja?

  Martin Mystere - Prijetnja 0zv...

 • Približava se ljeto, a upravitelj baze Drugdje sprema se na zasluženi odmor. S druge strane Dee i Kelly pomno spremaju svoj plan za osvajanje svijeta. A Martin Mystere pozvan je od strane slavnog kompozitora radi neke misteriozne i tajanstvene stvari.

  Martin Mystere - Djevojka iz t...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.