Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • U šumi nedaleko od Shina krošnje stabla plešu na vjetru, a noć je naseljena šaptom... i sjenama! To su tamne duše bez gospodara i tijela, sablasni oblici potaknuti mržnjom.

  Dylan Dog - Senke

 • Nakon sto preminuli gospodin Ant ostane bez unutrašnjih organa, a osoba koja je našla tijelo izvrši strašno samoubistvo, Bloch se baca u istraživanje. Dylana unajmljuje misteriozni tip. Čudni smrtonosni slučajevi se i dalje dešavaju, a Dylan se zaljubljuje...

  Dylan Dog - Simfonija smrti

 • Bajka o princezama, prinčevima i neizbježnim čudovištima... Hladna, zlokobna, u kojoj su se stvarnost i mašta isprepliću do granice ludila.

  Dylan Dog - Zvjerski brlog

 • Dylan biva nepravedno zatvoren i pretučen od strane policajaca. U zatvoru upoznaje zatvorenika Forresta koji ima posebne moći.

  Dylan Dog - Lose misli

 • Dylan Dog i Groucho pod krinkom knjižničara očito nešto istražuju u koledžu St. August. Inteligentni učenik Justin Green dobiva napadaje brzog upijanja znanja.

  Dylan Dog - Svemirac

 • U Londonu se održava kongres ESP-ovaca, na kojem sudjeluje i Clarice koja je i sama esp-ovka, u pratnji Dylana Doga. No, počnu se nizati misteriozna ubojstva a žrtve su redom espovci i čini se da je Clarice sljedeća na redu.

  Dylan Dog - Superosjetiln...

 • Neobičan mali klijent zatraži pomoć od Dylana. Naime, njegov otac je nestao, majka se nalazi u bolnici; njegova obitelj samo što se nije raspala.

  Dylan Dog - Cudnovati kli...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.