Popis svih stripova Alan Ford Specijal Strip Agent Extra Super Strip Biblioteka Svet Borgis


 • Mr. Duls je roðen sa srebrnom žličicom u ustima. Mr. Duls ima para ko piljevine. Mr. Duls pod svojom palicom ima na stotine radnika. Mr. Duls je pošten, iskren i pravedan. Mr. Duls voli skijanje na snijegu i na vodi. Žene vole Mr. Dulsa, ali on već ima odabranicu svog srca.

  Pisac: Magnus
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Dvanaest umje...

 • Grupa TNT nalazi se još na jednom undercover zadatku u vojnom kampu gdje moraju «tjelohraniti» pukovnika Kattycata od opetovanih atentata. Pukovnik na sreću nije previše svjestan onoga što se dešava oko njega dok na sve strane padaju žrtve...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Pukovnik Katt...

 • Božićno-novogodišnji praznici u New Yorku, snijeg, vrijeme darivanja... Prilika da članovi grupe TNT zarade nešto sa strane a ujedno riješe slučaj tajanstvenog sjemena iz Nizozemske.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Vrijeme dariv...

 • Sir Oliver i Alan Ford nalaze se u Las Vegasu, u restoranu Kod zelenog lopova. Skockani su od glave do pete i u pratnji dviju mladih prekrasnih dama, koje žive u uvjerenju da je riječ o bogatom engleskom aristokratu i njegovom sinu. O čemu je riječ?

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Slatka afera

 • Naši agenti se bave čišćenjem cvjećarnice. Dok se Nosonja izležava, Debeli Šef nareðuje, a Alan i Jeremija noktima čiste pločice. Bob je neobično dobre volje, kao da se veseli nečemu...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Sve ili metak

 • Bobu je uprava kviza ½Sve ili metak½ oduzela sav dobitak. Ostalo mu je jedino 10 dolara koje je dobio za nastup u emisiji.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Neprijatelj p...

 • Mladog Alana muči to što je njegova djevojka Brenda zatočena u «elitnom» Domu milosrdnih sestara te joj pokušava pomoći da što prije izaðe.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Umro je bogat...

 • Jednog običnog ljetnog dana, članovi grupe TNT se iz nekog ne baš naročitog razloga skupe u Cvjećarnici i meðusobno si prepričaju kako su ušli u grupu i što je sve dovelo do njena nastanka.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Tako je nasta...

 • Alan i Bob su po zadatku poslani u legiju stranaca, a u pomoć im priskače i stari ratnik Grunf ali on se izgubio u pustinji. Šeik Tela Fa hoće da izazove rat i oni pokušavaju da ga spriječe. A u pitanju je i opljačkano zlato koje se čuva u tvrðavi...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Stara dobra v...

 • Istorija se ponavlja. Alan doživljava novo ljubavno razočaranje, Broj Jedan postaje sve veći tlačitelj svojih podreðenih, Superhik se vraća, opasniji i jači nego ikad...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Povratak Supe...

 • Okosnica grupe TNT dolazi u Pariz na dugoočekivani i zasluženi odmor. No odmor će im pokvariti prljavi odvratni varalica Arsen Lupiga koji francusku policiju ostavlja da tapka u mraku (u noćnim barovima;).

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Arsen Lupiga

 • Nakon što su se vratili s putovanja po Europi (Pariz, London) u New York, tajni agenti još tajnije grupe TNT nailaze na zaključana vrata cvjećarnice. Od Debelog Šefa i Jeremije ni traga ni glasa....

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Stupica za gr...

 • Luksuzni su brodovi počeli misteriozno nestajati, zajedno s raznoraznim bogatašima koji su na njima krstarili.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Poziv na krst...

 • Broj Jedan je obavio svoju graðansku dužnost i odnio 2 milijarde dolara na policiju koje su u prošloj epizodi zaplijenili Baby Blue... Sir Oliver je pao u nesvijest.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Skok u prazno

 • Nakon zahtjeva za isplatu plaća i slušanja prvog dijela Odiseje, članovi grupe TNT posjećuju zatvor San Quentin u Kaliforniji ne bi li oslobodili gangstera Velikog Cezara i predložili mu da bude šef nadolazeće podružnice grupe TNT.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Besplatni pot...

 • Alan, Bob i sir Oliver pridružuju se nogometnom klubu Zgazinog ne bi li otkrili tko je potplaćeni igrač koji, po provjerenim izvorima, želi prodati slijedeću utakmicu suparničkom klubu Kostolomu.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Sportska afera

 • Grupa TNT se hvata u koštac s razbojnikom Mikeom Otimačem, u čijem se posjedu nalazi velika količina falsificiranog novca.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - U kolo s otmi...

 • Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena šalje Broja Jedan i njegove najbolje agente u Pipirlaniju, prijateljsku zemlju SAD-a u kojoj se sprema državni udar. Zadatak im je otkriti tko sprema udar i zašto!

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Udar

 • Cijela je grupa TNT (osim Jeremije koji je ostao čuvati cvjećarnicu) doputovala u Transimfoniju (Transilvaniju) da provjere glasine o ozbiljnim slučajevima anemije. Ljudi postaju blijedi kao leševi, da bi zatim doista postali leševi.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Susret s vamp...

 • Doktor simboličnog imena Rakar, u zadimljenoj dvorani drži predavanje o štetnosti cigaretnog dima. I dok se začuðena masa pušača zapitkuje o čemu taj budalaš trabunja, grupa TNT ide u posjet jednoj sportskoj dvorani, hramu zdravog života.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Doktor Rakar

 • Nakon što je bankrotirao na sunčanom jugu, Superhik se vraća u New York u potragu za svojim starim idealima. Grupa T.N.T. se baca u potragu za njim.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Odlazak Super...

 • Mladi reklamni crtač, Alan Ford, igrom slučaja pristupa grupi tajnih agenata, “Grupi TNT” i na taj način biva uvučen u svijet špijuna, špijunaže i svjetskog kriminala.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Grupa TNT

 • U zapuštenoj zgradi, u još zapuštenijem dijelu New Yorka, tri zakrabuljena lika na plamenu svijeće prizežu meðusobnu vjernost. Diskrecija je zagarantirana. Njihova kodna imena su Fantastikus 1, Fantastikus 2 i Fantastikus 3. Oni su...Trio Fantastikus!

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Trio fantasti...

 • Iz C.R.W.D.A & N.W.W. Companyja ukraden je mikrofilm sa nacrtima jednog njihovog proizvoda. Zadatak Grupe TNT je njegovo pronalaženje i vraćanje...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Suplji zub


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.