Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • U nemilosrdnoj automobilskoj potjeri za serijskim ubojicom Dylan Dog uspijeva Hookovo auto stjerati u Temzu: Serijski ubojica je mrtav, Dylanova poznanica, prva Hookova žrtva, je osvećena.

  Dylan Dog - Nesmiljeni Hook

 • Mladi Vaal ima paranormalne sposobnosti i proganjaju ga vizije ubojstava nakon kojih svaki put kontaktira Dylana Doga ukazujući mu na zlokobni i davno zaboravljeni koncentracijski logor Grillmiby Pill na periferiji Londona gdje se nalaze leševi žrtava.

  Dylan Dog - Prema dalekom...

 • Pisac:
  Crtač:

  Dylan Dog - Andjeo osvetnik

 • Sandra Wilcox angažira Dylana kako bi istražio slučaj njezinog brata Connora koji navodno cijelo svoje vrijeme provodi sa misterioznim «prijateljima» koje samo on može vidjeti.

  Dylan Dog - Crna dusa

 • Pisac:
  Crtač:

  Dylan Dog - Apokalipsa

 • Slavne i prelepe ličnosti koje su se podvrgle tretmanu u Beauty paradise centre bolnici pretvaraju se u čudovišta. Na Dylanu je da otkrije kako i zašto, a na nama da se izborimo sa Rujuovim monotonim i stereotipnim scenariom ...

  Dylan Dog - Da umres od l...

 • Majordom Lady Fathering Thomas upošljava Dylana da istera demona iz njenog psa Archieja. Meðutim, ubrzo se ispostavlja da Lady Thomas ne postoji i da je sve mnogo komplikovanije nego što izgleda.

  Dylan Dog - Pakleni pas

 • Unajmljen od Vraga Darknighta osobno, Dylan Dog kreće u egzorcizam hotela duhova. Osim njega u priči sudjeluje i pomno je prati novinarka Rosaura Kowalsky.

  Dylan Dog - Hotel Duhova

 • Vera Vallemberg bila je zvijezda, a sad je samo vampir koji se promatra u zrcalu. Još živi kao zvijezda i njeguje svoju ljepotu. Dylanova družica Anna Never dobiva ulogu u filmu koji bi morao pratiti život naše lijepe vampirice.

  Dylan Dog - Zvjezdana pra...

 • Dylan Dog pod krinkom bruzovnog mešetara Dylana Dodgea odlazi u psihijatrijsku ustanovu Serenity House pronaći tajanstveno nestalog vrtlara. Ubrzo potom redaju se ubojstva, a Dylan je na tragu mnogim tajnama koje su našle zaklon u ovoj ustanovi.

  Pisac: Giuseppe De Nardo
  Crtač:

  Dylan Dog - Ponori Ludila

 • Dylan Dog i Groucho pod krinkom knjižničara očito nešto istražuju u koledžu St. August. Inteligentni učenik Justin Green dobiva napadaje brzog upijanja znanja.

  Dylan Dog - Svemirac

 • Alec Seymour, razmaženi sin moćnog industrijalca Johna Seymoura doživi nesreću. Otac ne vjerujući u nesretan slučaj upošljava Dylana da razotkrije tko je zapravo odgovoran za smrt njegovog sina.

  Dylan Dog - Poljubac zmije

 • Dylan odlazi u Loch Whirl na pogreb djeda žene koju je poznavao nekoć davno u dječačkim danima. Nakon ponovnog susreta naš junak primjeti kako je nesigurna djevojčica Spring izrasla u bezosjećajnu poslovnu ženu.

  Dylan Dog - Jezero na nebu

 • Timothy Penderwhile pedantan je i strpljiv momak, a za život zaraðuje kao trgovački putnik. No jednog dana u njegovu svakodnevicu ulazi Omniwash 2000 nastanjen demonom Peyom koji je uvijek gladan.

  Dylan Dog - Dostava smrti

 • Nakon još jedne neuspjele veze sa ženom svog života, imenom Louanne, Dylan se vraća kući kroz noć preko paklene autoceste. Na 6,66 milja do Londona Dylan sreće novu šansu u obliku lijepe autostopistice Alge, nevolju u obliku neobičnih zastoja i smrtonosnih presretanja.

  Dylan Dog - Cesta za nigdje

 • Dok prosječni gospodin Avery Maine doživljava olako svoje nestvarno postojanje, petorica senilnih staraca odlučuje se na zločin.

  Dylan Dog - Otkucaji vrem...

 • Patricia Stern se uplašena obraća Dylanu za pomoć zbog straha od otmice svoga tek rodjenog sina. No, mali Seth Stern nije bilo kakvo dijete, o njemu ovisi opstanak jedne cijele neobične rase..

  Dylan Dog - Nova vrsta

 • Jedne zimske noći stari djedo priča svojim unucima priču o patuljku Wookiju i njegovom čarobnom satu i sretnoj sudbi serijskog ubojice. Ubrzo se selimo u Dylanov stan gdje ga zaposli Darby Dadd da oslobodi svijet od zlodjela diva Zarona.

  Dylan Dog - Div

 • Dylan nailazi na polumrtvu iznurenu devojku i odnosi je u bolnicu, gde uskoro počinju da se dešavaju misteriozna samoubistva. Da li je u pitanju manifestovanje afričkog Demona savesti, ili nešto mnogo, mnogo gore...?

  Dylan Dog - San razuma

 • Chris i Ginger Mord, bračni par poznat po svojim pljačkaškim i ubilačkim pothvatima diljem SAD-a, Londonom odlučuju zamijeniti dosadašnje podneblje.

  Dylan Dog - Rodjen za ubi...

 • U Londonu se održava kongres ESP-ovaca, na kojem sudjeluje i Clarice koja je i sama esp-ovka, u pratnji Dylana Doga. No, počnu se nizati misteriozna ubojstva a žrtve su redom espovci i čini se da je Clarice sljedeća na redu.

  Dylan Dog - Superosjetiln...

 • Pisac:
  Crtač:

  Dylan Dog - Druid

 • Mlada bogatašica je zabrinuta za svog oca, moćnog industrijalca Jarvisa Claydona, koji je odlučio uroniti u političke vode. Claydon posjećuje medija, zanosnu Loreen Dulak, bez čijeg savjeta ne donosi ni najmanju odluku.

  Dylan Dog - Osmijeh mracn...

 • Jody je jedina osoba koja je u stanju razgovarati s gigantom iz dubine zarobljenim u podvodnom parku Neptunelandu. Mala Jody takoðer jedina može čuti njegov glas te osjetiti njegovu bol. On je svjestan zločinačkih planova admirala Heinea i zna kako ih spriječiti.

  Dylan Dog - Bog u tamnici


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.