Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Londonom haraju ljetne vrućine, a izgleda da prevelika žega utječe na ubilačko ponašanje tamošnjih rezidenata. Povodom toga Dylana želi zaposliti stari astronom laik koji mu govori o neobičnom utjecaju sunčevih pjega na ljude.

  Dylan Dog - Sunceve pjege

 • Misteriozni lik zvani Fallen se šeta po Londonu i zabija svoj nož u naizgled nepovezane ljude. U meðuvremenu, Dylan prolazi kroz krizu u vezi sa svojom devojkom za ovaj mesec, Diane. Kako su te dve priče povezane? I gde je Dylan ranije sreo Fallena?

  Dylan Dog - Vjecita iluzija

 • Pisac:
  Crtač:

  Dylan Dog - Upomene iz po...

 • Pisac:
  Crtač:

  Dylan Dog - Nesretni zgod...

 • Whitleyja Daviesa progone noćne more sa vanzemaljcima i on rešava da se obrati Dylanu. Ali, užas ne dolazi spolja, već iznutra, i Dylan mora da se snaðe u lavirintu Whitleyjevog uma...

  Dylan Dog - Uzas iz beskr...

 • Vampiri! Svuda su oko nas, mogu biti prijatelji, poznanici, kolege sa posla... Jedna mala grupa pobunjenika se u srcu Londona bori protiv čudovišta, i Dilan ulazi u njihovu borbu, sa fatalnim posledicama...

  Dylan Dog - Vampiri

 • Anðeo Uništitelj hara svijetom i upravo je u Londonu, a za njim ostaju trupla, što uznemiruje starog Blocha. Pokazuje se da sva ubojstva imaju veze sa okultizmom i tako naš Dylan biva uvučen u košmar vještica, čarobnih mačaka i maelstroma...

  Dylan Dog - Maelstrom

 • Smrt dolazi po Harveya Burtona. Harvey je čitao mnogo knjiga o okultizmu te zna da može produžiti život ako pobijedi Smrt u partiji šaha. Naravno, Smrt odreðuje pravila. Za svaku figuru koju mu pojede Burton mora označiti njemu dragu osobu koja će istog trena umrijeti.

  Dylan Dog - Partija sa sm...

 • Priča o čovjeku koji je izišao iz kuće po kutiju cigareta, a vratio se sedam godina kasnije... Sa groznom tajnom...

  Dylan Dog - Covjek sa dva...

 • Pisac:
  Crtač:

  Dylan Dog - Sablast u noci

 • Okolicom Londona hara krvoločna skupina ubojica poznatija pod nazivom Šumska banda. Jedina svjedokinja je na samrti i Dylan mora učiniti sve da je zaštiti. Ali negativci dolaze izravnati račune te će se odlučujuća bitka odigrati u Šumi ubojica.

  Dylan Dog - Suma ubojica

 • Tajanstvena ubojica poznata pod nazivom «Bogomoljka» hara Londonom, ubijajući svoje partnere nakon sexualnog čina. Dylan se pridružuje istrazi koja ga vodi do lokala za samce «Hiroshima, mon amour»

  Dylan Dog - Bogomoljkini ...

 • U noćima punog mjeseca, Londonom šeta... vukodlak!

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Posljednji us...

 • Nešto se čudno dogadja sa Rex Smithom. Vračajući se kući kasno večer u svome stanu ugleda obezglavljeno tijelo jedne žene. Preplašen poziva policiju koja odmah stiže na mjesto dogadjaja, ali tijela a niti glave više nema..

  Dylan Dog - Koljac

 • Nakon što je jedne večeri izazove prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom Kirk Browers ostaje na licu mjesta te se predaje policiji. Kasnije Kirk biva osloboðen jer je sudac zaključio da se radi o nesreći, ali Kirka savjest progoni.

  Dylan Dog - Crno proklets...

 • Dylan se budi u razrušenoj kući u Craven roadu, u Londonu koji je potpuno prazan i u ruinama. Da li je naš omiljeni Istraživač noćnih mora zaista poslednji čovek na Zemlji, i šta se desilo sa ostatkom čovečanstva? Ništa dobro...

  Dylan Dog - Posljednji co...

 • Ambiciozna Jessy Freedom dolazi u London u potrazi za slavom i svjetlima reflektora, ali biva napadnuta od strane trojice tajanstvenih ubojica obučenih u crno.

  Dylan Dog - Ubojice iz tm...

 • Banshee O’Connor je ukleta djevojka. Posjeduje neobične moći zbog kojih sve i svatko oko nje oživi i pretvori se u zlo. Nesretna zbog prokletstva koje je okružuje, Banshee odluči unajmiti Dylana Doga kako bi pokušao otkriti što se to dogadja s njom.

  Dylan Dog - Zla vila


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.