Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Nakon neuspjelog eliminiranja malog zamorca Pearl Dee projekta «Little Death», istoimena bježi zajedno sa svojim vjernim lutkom iz tajne baze. Kako je projekt zabranjen i službeno ne postoji, vojska ne smije dopustiti da mala Dee doðe u kompromitirajuće ruke.

  Dylan Dog - Skener

 • Poruka koja je stigla iz svemira glasi: Llangwntffrwd yng ngwynf. Kada zbunjeni semiotičari shvataju da je to i ime jednog sela u Wellsu, šalju profesora Humberta Coea da vidi šta se to dešava.

  Dylan Dog - Netko nas zov...

 • Dylan dobiva pismo u kojem ga Annabelle Parker, jedna od njegovih brojnih bivših djevojaka, moli za pomoć i poziva u svoj gradić u provinciji, Bothridge. Nakon dolaska u grad, Dylan primjećuje da su cijelo mjesto i njegovi stanovnici potpuno izmijenjeni.

  Dylan Dog - Izgubljeni grad

 • Dylan biva nepravedno zatvoren i pretučen od strane policajaca. U zatvoru upoznaje zatvorenika Forresta koji ima posebne moći.

  Dylan Dog - Lose misli


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.