Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Ranog jutra madam Trelkovski, inače čuveni medij i spiritist, bane Dylanu Dogu na vrata najavljujući sveopći užas koji se približava. U isto vrijeme tajanstvena djevojka doputuje u London u potrazi za Dylanom...

  Dylan Dog - Morgana

 • Vraćajući se kući kasno navečer, Dylan shvati da je zaboravio ključeve te da ne može ući u stan. Zvoni na vrata, no nitko ne odgovara..

  Dylan Dog - Posle ponoci

 • Jednog jutra na vrata istraživača noćnih mora pozvoni Arnold Ascott. Taj tip tvrdi da ima paranormalne sposobnosti – može predvidjeti smrt.

  Dylan Dog - Video sam kak...

 • Zabrinuti muž iz Stepforda dolazi k Dylanu da mu ovaj pomogne riješiti slučajeve naglih promjena u ponašanju svoje žene. Dylan dolazi u njihovu kuću samo da bi prisustvovao jednoj, za njega zabrinjavajućoj i grotesknoj, sretnoj obiteljskoj idili.

  Dylan Dog - Ostrica brijaca

 • Inspektor Bloch ima velike probleme sa noćnim morama te je uvjeren kako ga netko želi usmrtiti u snu pa tako unajmljuje iznenaðenog Dylana da malo istraži pozadinu takozvanog slučaja.

  Pisac: Michele Medda
  Crtač:

  Dylan Dog - Dok grad spava

 • Šeli Lojd i njezin sin Deni naðu se jednoga dana na udaru poltergeista, te se uplašeni javljaju Dylan dogu za pomoć

  Dylan Dog - Sesto culo

 • Gospodin Crabb poziva Dylana u Grand Guignol, kazalište koje je izgradio po uzoru na slavni pariški teatar. Crabb namjerava prisustvo istraživača noćnih mora iskoristiti kao dodatni publicitet svoga opskurnog teatra.

  Dylan Dog - Zavesa pada

 • Džuli Braun, detektivka po zanimanju, nakon duge potjere konačno uspijeva uhvatiti ozloglašenog ubojicu znanog po nadimku «crni udovac» te ga osuditi na smrtnu kaznu. No, pokojnik se vraća sa vješala i počinje proganjati Džuli i tu počinje užas...

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Opsesija

 • Henry Jekyll je simpatičan, mlad i poprilično duhovit profesor psihologije. Prilikom incidenta na njegovom satu jedna od njegovih bivših učenica dolazi Dylan Dogu kako bi mu priopćila kako je Jekyll zapravo zao čovjek sa natprirodnim moćima.

  Dylan Dog - Dzekil

 • Kelly Walsh proganja duh Filipa Krejna koji mučki ubija drage joj osobe. Preplašena Kelly obraća se za pomoć Dylanu Dogu koji se upušta u istragu u kojoj se sukobljava sa misterioznim ubojicom koji obitava u tami...

  Dylan Dog - Tama

 • Naizgled rutinski slučaj dokazivanja psihičkih smetnji svog novog klijenta se pretvara u pravu moru kada se počnu rješavati obiteljski računi iz daleke prošlosti. Morbidna ljubav, zavist, zloba, ubojstva, sve će izaći na vidjelo kada se pokažu sjenke prošlosti.

  Dylan Dog - Senke proslosti

 • Vraćajući se sa rodjendanske zabave Grouchovog rodjaka, Dylan naleti na djevojku Viki, svjedoka ritualnog ubojstva, koju proganjaju maskirane ubojice, koji usto napadnu Dylanov automobil. Jedva se spasivši, Viki priča Dylanu kako je jedan od ubojica zapravo lutak...

  Pisac: Claudio Chiaverotti
  Crtač:

  Dylan Dog - Strava letnje...

 • Pisac:
  Crtač:

  Dylan Dog - Dzungla na as...

 • Razgovarajući sa udovicom Silviom Matheson Dylan uviða da se zločini ne dogaðaju samo u velikim metropolama: malo mjesto, Darkhole, čovjek je ubijen u lovu zabranjenim puščanim kalibrom.

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Glas iz magle

 • Nekoliko starih Dylan-ovih poznanika umire. Njihove smrti okarakterizirane su kao samoubojstva. Pošto su tri neobična samoubojstva meðusobno povezanih osoba nevjerojatna slučajnost Dylan se baca na istragu.

  Dylan Dog - Gospodar tisine

 • Spletom okolnosti, Dylan Dog dolazi u posjed sutrašnjih novina, a da bi sve bilo zamršenije, na posljednjoj stranici nalazi se vijest o njegovoj smrti. Kako će se istraživač noćnih ovaj put izvući?

  Dylan Dog - Dogodice se s...

 • Neistraženo mjesto u misterioznoj šumici bijaše oskrnavljeno što otvoriše vrata užasu..

  Dylan Dog - Golkonda

 • Grin, zvani Hijena, bježi iz zatvora i kreće u lov na bivše suradnike. Može li ga Dylan zaustaviti?

  Dylan Dog - Hijena

 • Pratimo život, ustvari živote, osobe vrlo zanimljivog imena: NIKO.

  Dylan Dog - Prica ni o kome

 • Naizgled mirna učiteljica Eliza Taner jednog dana iz čista mira počini masakr u školi. Igrom slučaja tamo se nadje i Dylan Dog te tako biva upleten u istragu koja će ga dovesti do misterioznog ogledala...

  Pisac: Marcello Toninelli
  Crtač:

  Dylan Dog - Odblesci smrti

 • Doktor Roger Sinclaire ubijen je pred očima svoje kćerke, Sharon, koja tvrdi da joj je oca ubio Goblin, visok oko pola metra. Pošto joj niko drugi ne veruje, Sharon se obraća Dilanu Dogu.

  Dylan Dog - Goblin

 • Dylan se susreće sa jednom od svojih mnogih bivših ljubavnica, Patriciom Reeves, kojoj je muž umro prije nepune tri godine.

  Dylan Dog - Dva lica istine

 • Nakon što serijski ubica započne obimnu akciju slanja njenih pacijenata u vječna lovišta na najmaštovitije i najkrvavije načine, psihoanalitičarka Christina Schneider unajmljuje Dylana da ulovi ubicu.

  Pisac: Claudio Chiaverotti
  Crtač:

  Dylan Dog - Zapisano krvlju

 • Dylan se budi u svemirskom brodu, bori se protiv «aliena», samo da bi se netom nakon toga našao oči u oči sa podivljalim Rambom... usred kakvog se to užasa našao naš junak?

  Dylan Dog - Direktan prenos


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.