Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Dylan oslobaða novu curu od okrutne kazne koju joj je pripremio Dan Granger, voða sekte «Bratstvo», koje je i sama članica. U sveopćoj zbrci (u kojoj naš junak postane lak na okidaču) Granger mu baci u oči nekakav prah.

  Dylan Dog - Dani more

 • Charles Gibbs više ne može živjeti. Prije tri godine njegova supruga i kćer umrle su od ruke podivljalog ubojice i to ga je izludilo.

  Dylan Dog - Vrata pakla

 • U Londonu se pojavljuju golemi štakori. I ne zadovoljavaju se samo pojavom, već vole jesti ljude. Dok raju hvata panika, Dylan istražuje iza kulisa Društva ljubitelja miševa i Društva ljubitelja štakora..

  Dylan Dog - Stravicna inv...

 • Nakon posjete zgodne Lydie Bord, zene kojoj je nestao njezin otac Julius, Dylan uzima njen slucaj i odlazi u Llandlow, mali gradic u planinama Walesa . . .

  Dylan Dog - Arakne

 • Nakon posjete zgodne Lydie Bord, zene kojoj je nestao njezin otac Julius, Dylan uzima njen slucaj i odlazi u Llandlow, mali gradic u planinama Walesa . . .

  Dylan Dog - Prorocanstvo

 • Profesor Tyler dolazi u London sa planom da zaposli Dylan Doga. Tyler istražuje djelo talijanskog prokletog slikara Jakopa Veronskog sumnjajući da je slika zaražena kugom. Ubrzo biva naðen mrtav. Dylan ispunjava svoje obećanje i nakon profesorove smrti dolazi u Veneciju.

  Dylan Dog - Crvena smrt


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.