Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Dylan dobiva pismo u kojem ga Annabelle Parker, jedna od njegovih brojnih bivših djevojaka, moli za pomoć i poziva u svoj gradić u provinciji, Bothridge. Nakon dolaska u grad, Dylan primjećuje da su cijelo mjesto i njegovi stanovnici potpuno izmijenjeni.

  Dylan Dog - Izgubljeni grad

 • Dylan Dog pod krinkom bruzovnog mešetara Dylana Dodgea odlazi u psihijatrijsku ustanovu Serenity House pronaći tajanstveno nestalog vrtlara. Ubrzo potom redaju se ubojstva, a Dylan je na tragu mnogim tajnama koje su našle zaklon u ovoj ustanovi.

  Pisac: Giuseppe De Nardo
  Crtač:

  Dylan Dog - Ponori Ludila

 • Tijekom istraživanja samoubojstva oca svoje nove djevojke, Alison Colber, u Dylanov život polagano se vraća njegova davno preminula žena Lillie. Na njegovu sreću, ona je preživjela svoje zatočeništvo u Dartmooru i kao da je Dylan dobio novu šansu za ljubav..

  Dylan Dog - Izgubljene lj...

 • Neobičan mali klijent zatraži pomoć od Dylana. Naime, njegov otac je nestao, majka se nalazi u bolnici; njegova obitelj samo što se nije raspala.

  Dylan Dog - Cudnovati kli...

 • Crossbones, malo mjestu izmeðu Londona i Edinburgha u kojem su nestale već tri osobe.

  Dylan Dog - Daisy and Queen

 • Dylanova vjerenica Morin voli luksuzan život, zabave i društvo, sve suprotno od onoga što privlači njenog vjerenika. Na jednoj zabavi gdje je zaljubljeni par prisutan pojavljuje se Čik, otmjen, elegantan, zabavan, na prvi pogled idealan muškarac.

  Dylan Dog - Veliko djubre


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.