Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Četvrta žrtva tajanstvenog ubojice zvanog Smrskač glava poznati je kreator crtića Frank Barkers. Supruga preminulog, Daisy Barkers, unajmljuje Dylana da rasvjetli slučaj za kojeg se ispostavlja da i policija teško rješava.

  Dylan Dog - Ruzicasti zec...

 • Iz Zemlje obojenih snova dolazi nam stari poznanik Ružičasti zec u potrazi za nestalim crtićem. U isto to vrijeme, krasotica Betty Bloom dolazi s pozivom u pomoć za svog nestalog muža Petera Pencila. «Teška srca» Dylan prihvaća igru.

  Dylan Dog - Zemlja obojen...

 • Mali Timothy Madison ima sve što sin bogate i ugledne obitelji može imati. Naravno, sve materijalno što dobiva ne može zamijeniti ljubav i pažnju koju dijete očekuje od svojih roditelja.

  Dylan Dog - Crni covjek

 • Od malog gradića Sweethona pa sve do centra Londona proširila se tajanstvena «crna zaraza» pretvarajući dobre ljude u krvožedne zombie-like čudovišta.

  Pisac: Luigi Mignacco
  Crtač:

  Dylan Dog - Prica jednog ...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.