Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Prošlo je mnogo godina od misterioznog nestanka stanovitog Hyeronimusa Quaila, otkačenog umjetnika na čijim su slikama prevladavali mračni motivi poput agonije, patnje i smrti.

  Dylan Dog - Naslikani kos...

 • Izgleda kao da se serijski ubica Džo Storm vratio iz zagrobnog života, sa druge strane smrti! Krv nevinih ponovo natapa londonske ulice...

  Dylan Dog - Ubilacki inst...

 • Gospodin Ejndžel, koji je za vrijeme života bio niko i ništa, poslije smrti je postao anðeo, sa velikim zlatnim krilima! Ali vječita dosada ga prati čak i na nebesima..

  Dylan Dog - Nebo moze da ...

 • U Inveraryju dani teku monotonom jednoličnošću, sve se svodi na ponavljanje jednog te istog dana za drugim. No u tijeku je takoðer i promjena gdje postoji rizik mijenjanja nepokretne stvarnosti Zone zauvijek.

  Pisac: Michele Masiero
  Crtač:

  Dylan Dog - Naslednici Zo...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.