Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Inspektor Bloch ima velike probleme sa noćnim morama te je uvjeren kako ga netko želi usmrtiti u snu pa tako unajmljuje iznenaðenog Dylana da malo istraži pozadinu takozvanog slučaja.

  Pisac: Michele Medda
  Crtač:

  Dylan Dog - Dok grad spava

 • Naizgled rutinski slučaj dokazivanja psihičkih smetnji svog novog klijenta se pretvara u pravu moru kada se počnu rješavati obiteljski računi iz daleke prošlosti. Morbidna ljubav, zavist, zloba, ubojstva, sve će izaći na vidjelo kada se pokažu sjenke prošlosti.

  Dylan Dog - Senke proslosti

 • Dylan se budi u svemirskom brodu, bori se protiv «aliena», samo da bi se netom nakon toga našao oči u oči sa podivljalim Rambom... usred kakvog se to užasa našao naš junak?

  Dylan Dog - Direktan prenos

 • Klošari Laclohe, Bozo, Zen i sestra Malvasia, unajme Dylana da istraži slučaj višestrukog ubojstva, za što je osumnjičen njihov prijatelj Brandy-wine.

  Dylan Dog - Bliski susreti

 • Klošari Laclohe, Bozo, Zen i sestra Malvasia, unajme Dylana da istraži slučaj višestrukog ubojstva, za što je osumnjičen njihov prijatelj Brandy-wine.

  Dylan Dog - Tamnica od pa...

 • Dok prosječni gospodin Avery Maine doživljava olako svoje nestvarno postojanje, petorica senilnih staraca odlučuje se na zločin.

  Dylan Dog - Otkucaji vrem...

 • Simona Zaplowskog proganjaju vizije u kojima vidi ubojstva žena od strane misterioznog ubojice. Njegovim slučajem pozabaviće se Dylan Dog kojega istraga vodi u prošlost, u vrijeme legende o Glavosječi.

  Dylan Dog - Rijeka zaborava

 • Specijalnost Petera Drabblea je Treća strana medalje: to je element istine koji tvori druge alternativne situacije koje nikome ne bi pale na pamet. I ona, što se osobito mora naglasiti, detektivu nipošto ne smije biti pokretač istrage.

  Dylan Dog - Treca strana ...

 • U Londonu se počinju redati ubojstva, a na licima žrtava krvlju su ispisani nepoznati simboli.

  Dylan Dog - Zakon dzungle

 • U Londonu se počinju redati ubojstva, a na licima žrtava krvlju su ispisani nepoznati simboli.

  Dylan Dog - Homo homini l...

 • U maloj varošici Louhil, mrtvi su vaskrsli! Da li je Sudnji dan počeo u malom engleskom gradiću?!

  Dylan Dog - Mudrost mrtvih

 • Lea Danson, mlada djevojka čiji je momak ubijen u tajanstvenim okolnostima, dolazi kod Dylana Doga da joj pomogne jer sumnja da se iza tog ubojstva krije čudovište. Njena sumnja pada na kreaturu sa kolekcionarskih kartica imenom Monsteribles pod nazivom Okrutni Takur.

  Dylan Dog - Okrutni Takur


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.