Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Dylan nailazi na polumrtvu iznurenu devojku i odnosi je u bolnicu, gde uskoro počinju da se dešavaju misteriozna samoubistva. Da li je u pitanju manifestovanje afričkog Demona savesti, ili nešto mnogo, mnogo gore...?

  Dylan Dog - San razuma

 • Arheolog nemogućeg, Ely Edelgase, je na jednoj od svojih ekspedicija pronašla glavu Meduze i Persejev štit. Serija neobjašnjivih dogaðaja u Londonu po Elynom povratku su po svemu sudeći posledica probuðenog duha gorgone.

  Dylan Dog - Meduza

 • Dylan i njegova devojka za ovaj mesec Amber odlaze na piknik. Ali, tamo ih presretaju manijaci i Amber spaljuju živu pred Dylanovim očima. I sada naš omiljeni Istraživač noćnih mora treba da se izbori sa duhom devojke koju nije uspeo da zaštiti..

  Dylan Dog - Sjeme ludila

 • Nessie je počela ubijati i na Dylanu je da istraži zašto. No, da li stvari stoje doista tako ili Nessie zapravo ne postoji, već je riječ o golemoj markentiškoj prijevari da bi se riješio ozbiljniji problem?

  Dylan Dog - Rekvijem za c...

 • Šest nestalih žena . Šest života oduzetih od strane ubojice za kojeg se čini kao da poznaje najdublje patnje svojih žrtva te koji uspijeva pridobiti njihovo povjerenje. Šest smrti, ali ni jedno otkriveno tijelo.

  Dylan Dog - Cijena smrti

 • Dylan prepričava svoju prošlost i otkriva nam kako je upoznao Groucha, gdje je kupio maketu galije, kako je riješio svoj prvi slučaj i još puno dosad nerazjašnjenih stvari koje su postala opća mjesta serijala.

  Dylan Dog - Broj dvesta

 • Posle krvave bitke sa demonom Ungenanntom, Dylan rešava da se penzioniše kao Istraživač noćnih mora, i pronaðe normalan posao. Ali šta uopšte može da radi neko ko je ceo život proveo jureći užase?

  Dylan Dog - Bezimeni

 • Igrom, ne baš pretjerano sretnih okolnosti, iz Hamlinove prodavaonice Safare ukradena je neobična frula iz Hamerlina koja se naðe u posjedu djevojčice Poli čijih ogromnih moći ona vrlo brzo postaje svjesna i zahvaljujući kojima se upušta u pravu pravcatu pustolovinu..

  Dylan Dog - Carobni frulas

 • Zbog trovanja hranom, Dylana hitna pomoć vozi u bolnicu na ispiranje želuca. Sutradan se budi u futurističkom zatvoru, kao deo tajnog eksperimenta protiv svoje volje. Do koje granice čovek može da ide u potčinjavanju drugima?

  Dylan Dog - Nekropolis

 • Dylan Dog u društvu s ciničnim i arogantnim Dustom započinje lov na misterioznog demona Asha, koji ima sposobnost običnim dodirom kod ljudi izazvati obijest, pokvarenost i zloću.

  Dylan Dog - Djavolov dodir

 • Doktor Xabaras konačno otkriva način kojime svojim živim mrtvacima može povratiti inteligenciju te taj dar, uz vječni život, odluči podariti svojemu sinu Dylanu Dogu.

  Dylan Dog - Ksabaras


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.