Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Pred sam kraj izgradnje Plavog tornja, arhitekt Simon Russell prisustvuje smrti crnog radnika Dambake M’Daba i otada mijenja svoju ličnost. Ubrzo zatim, počinju se dešavati tajanstvena ubojstva djelatnika tvrtke GPU.

  Dylan Dog - Johnnyjevo srce

 • Pred sam kraj izgradnje Plavog tornja, arhitekt Simon Russell prisustvuje smrti crnog radnika Dambake M’Daba i otada mijenja svoju ličnost. Ubrzo zatim, počinju se dešavati tajanstvena ubojstva djelatnika tvrtke GPU.

  Dylan Dog - Zov sume

 • Nakon neuspjelog eliminiranja malog zamorca Pearl Dee projekta «Little Death», istoimena bježi zajedno sa svojim vjernim lutkom iz tajne baze. Kako je projekt zabranjen i službeno ne postoji, vojska ne smije dopustiti da mala Dee doðe u kompromitirajuće ruke.

  Dylan Dog - Skener

 • U nemilosrdnoj automobilskoj potjeri za serijskim ubojicom Dylan Dog uspijeva Hookovo auto stjerati u Temzu: Serijski ubojica je mrtav, Dylanova poznanica, prva Hookova žrtva, je osvećena.

  Dylan Dog - Nesmiljeni Hook

 • Slavne i prelepe ličnosti koje su se podvrgle tretmanu u Beauty paradise centre bolnici pretvaraju se u čudovišta. Na Dylanu je da otkrije kako i zašto, a na nama da se izborimo sa Rujuovim monotonim i stereotipnim scenariom ...

  Dylan Dog - Da umres od l...

 • Vera Vallemberg bila je zvijezda, a sad je samo vampir koji se promatra u zrcalu. Još živi kao zvijezda i njeguje svoju ljepotu. Dylanova družica Anna Never dobiva ulogu u filmu koji bi morao pratiti život naše lijepe vampirice.

  Dylan Dog - Zvjezdana pra...

 • Dylan Dog i Groucho pod krinkom knjižničara očito nešto istražuju u koledžu St. August. Inteligentni učenik Justin Green dobiva napadaje brzog upijanja znanja.

  Dylan Dog - Svemirac

 • Alec Seymour, razmaženi sin moćnog industrijalca Johna Seymoura doživi nesreću. Otac ne vjerujući u nesretan slučaj upošljava Dylana da razotkrije tko je zapravo odgovoran za smrt njegovog sina.

  Dylan Dog - Poljubac zmije

 • Timothy Penderwhile pedantan je i strpljiv momak, a za život zaraðuje kao trgovački putnik. No jednog dana u njegovu svakodnevicu ulazi Omniwash 2000 nastanjen demonom Peyom koji je uvijek gladan.

  Dylan Dog - Dostava smrti

 • Patricia Stern se uplašena obraća Dylanu za pomoć zbog straha od otmice svoga tek rodjenog sina. No, mali Seth Stern nije bilo kakvo dijete, o njemu ovisi opstanak jedne cijele neobične rase..

  Dylan Dog - Nova vrsta

 • Chris i Ginger Mord, bračni par poznat po svojim pljačkaškim i ubilačkim pothvatima diljem SAD-a, Londonom odlučuju zamijeniti dosadašnje podneblje.

  Dylan Dog - Rodjen za ubi...

 • U Londonu se održava kongres ESP-ovaca, na kojem sudjeluje i Clarice koja je i sama esp-ovka, u pratnji Dylana Doga. No, počnu se nizati misteriozna ubojstva a žrtve su redom espovci i čini se da je Clarice sljedeća na redu.

  Dylan Dog - Superosjetiln...

 • Jody je jedina osoba koja je u stanju razgovarati s gigantom iz dubine zarobljenim u podvodnom parku Neptunelandu. Mala Jody takoðer jedina može čuti njegov glas te osjetiti njegovu bol. On je svjestan zločinačkih planova admirala Heinea i zna kako ih spriječiti.

  Dylan Dog - Bog u tamnici

 • Celia Kendrick je mladi, jošte neafirmirani umjetnik koji nadahnuće za svoje realistički animirane umjetnine crpi iz vlastitih noćnih mora. Njezino posljednje remek-djelo užasa je kip Urlatorice koja bi morala proslaviti mladu umjetnicu.

  Pisac: Pasquale Ruju
  Crtač:

  Dylan Dog - Urlatorica

 • Sretan Božić svakome! Krvave saonice Djeda Božićnjaka stigle su u mali gradić Snowmouth uoči Badnjaka i svatko tko je bio zločest primit će darak boli i smrti... Osim ako ga Dylan ne zaustavi!

  Dylan Dog - Tko je ubio D...

 • Stari fudbalski tim gradića Portsmoora vratio se iz samog pakla! Žele slavu ili krv...

  Pisac: Pasquale Ruju
  Crtač:

  Dylan Dog - Ubio sam Jack...

 • Londonom haraju ljetne vrućine, a izgleda da prevelika žega utječe na ubilačko ponašanje tamošnjih rezidenata. Povodom toga Dylana želi zaposliti stari astronom laik koji mu govori o neobičnom utjecaju sunčevih pjega na ljude.

  Dylan Dog - Sunceve pjege

 • Misteriozni lik zvani Fallen se šeta po Londonu i zabija svoj nož u naizgled nepovezane ljude. U meðuvremenu, Dylan prolazi kroz krizu u vezi sa svojom devojkom za ovaj mesec, Diane. Kako su te dve priče povezane? I gde je Dylan ranije sreo Fallena?

  Dylan Dog - Vjecita iluzija

 • Čini mi se da u nekim noćima čujem glas koji izvire iz morske vode. To je nježna i slatka pjesma koja me poziva ... na čeljusti ubojice.

  Dylan Dog - Pjesma sirena...

 • Dylanova nova mušterija, izuzetno bogata i uticajna osoba, angažuje ga da istraži čudna dešavanja, pojavljivanje duhova, u vili koja imaju zlokoban uticaj na njegovog sina. Batler Edgar T. Brenson će uraditi sve da zaštiti svog gospodara...

  Dylan Dog - Kuca duhova

 • Od Veronik Mersije, veštice s kojom je Dilan imao kratak susret godinu dana pre trenutka u kome se dešava radnja ove epizode, pristiže mu paket u kome se nalazi neobičan zlatni talisman.

  Dylan Dog - Ubica vestica

 • Vampir Alek, preživjela Jargova kreatura, ubija po čitavom Londonu. Dilan pokušava da ga zaustavi, ali ga može pobijediti samo uz pomoć jedne osobe koja se vratila, vampirice Manile...

  Dylan Dog - Manila


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.