Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Spletom okolnosti, Dylan Dog dolazi u posjed sutrašnjih novina, a da bi sve bilo zamršenije, na posljednjoj stranici nalazi se vijest o njegovoj smrti. Kako će se istraživač noćnih ovaj put izvući?

  Dylan Dog - Dogodice se s...

 • Tajanstveno i deformirano čudovište, voðeno luðačkom osvetom, nemilosrdno ubija roditelje i prijateljice Brende Morgan. Jedna od njezinih prijateljica, užasnuta susretom sa monstruoznim bićem, traži pomoć i zaštitu Dylana Doga.

  Dylan Dog - Delirijum

 • Užasni zločini koji se dogadjaju u Londonu su po tvrdjenju gospodje Trelkovski siguran znak za predstojeċi kraj sveta, a Dylan ċe imati kljucnu ulogu u spasu čovečanstva.

  Dylan Dog - Armageddon

 • Charles Gibbs više ne može živjeti. Prije tri godine njegova supruga i kćer umrle su od ruke podivljalog ubojice i to ga je izludilo.

  Dylan Dog - Vrata pakla

 • Ken Harrel bježi iz ludnice u koju je strpan pred dvije godine kada je kuhinjskim nožem ubio suprugu Nicole. Posjećuje starog prijatelja i bivšeg zaručnika ubijene supruge – Dylan-a Doga.

  Dylan Dog - Nojev let

 • Sarah, Jane, Edith i Karen su četiri djevojke koje žive u Darknessu i odluče se popeti na Vještičji vrh, planinu blizu samog mjesta. Iznenada Karen ostane sama, a od ostalih djevojaka ne ostade ni traga ni glasa ni tijela.

  Dylan Dog - Vjesticji vrh

 • Yuma, cirkusna akrobatkinja koja je uvjerena kako je duh - jaguara prešao u nju pretvorivši je u krvoločnu zvijer koja počinje da ubija Londonom, dolazi u pomoć Dylan Dogu. Dylan je meðutim drugog uvjerenja kao i sam Bloch kome je pripao zadatak da riješi i ovaj slučaj.

  Dylan Dog - Ananga

 • Yuma, cirkusna akrobatkinja koja je uvjerena kako je duh - jaguara prešao u nju pretvorivši je u krvoločnu zvijer koja počinje da ubija Londonom, dolazi u pomoć Dylan Dogu. Dylan je meðutim drugog uvjerenja kao i sam Bloch kome je pripao zadatak da riješi i ovaj slučaj.

  Dylan Dog - Jaguarov krik

 • Slavne i prelepe ličnosti koje su se podvrgle tretmanu u Beauty paradise centre bolnici pretvaraju se u čudovišta. Na Dylanu je da otkrije kako i zašto, a na nama da se izborimo sa Rujuovim monotonim i stereotipnim scenariom ...

  Dylan Dog - Da umres od l...

 • Alec Seymour, razmaženi sin moćnog industrijalca Johna Seymoura doživi nesreću. Otac ne vjerujući u nesretan slučaj upošljava Dylana da razotkrije tko je zapravo odgovoran za smrt njegovog sina.

  Dylan Dog - Poljubac zmije

 • Nakon još jedne neuspjele veze sa ženom svog života, imenom Louanne, Dylan se vraća kući kroz noć preko paklene autoceste. Na 6,66 milja do Londona Dylan sreće novu šansu u obliku lijepe autostopistice Alge, nevolju u obliku neobičnih zastoja i smrtonosnih presretanja.

  Dylan Dog - Cesta za nigdje

 • Astronautkinja Kay Harrison vraća se iz svemira sa senzacionalnom pričom o susretu sa Vragom prilikom kojeg ju isti obuzeo.

  Dylan Dog - Obuzeta sotonom

 • Specijalnost Petera Drabblea je Treća strana medalje: to je element istine koji tvori druge alternativne situacije koje nikome ne bi pale na pamet. I ona, što se osobito mora naglasiti, detektivu nipošto ne smije biti pokretač istrage.

  Dylan Dog - Treca strana ...

 • Šest nestalih žena . Šest života oduzetih od strane ubojice za kojeg se čini kao da poznaje najdublje patnje svojih žrtva te koji uspijeva pridobiti njihovo povjerenje. Šest smrti, ali ni jedno otkriveno tijelo.

  Dylan Dog - Cijena smrti

 • U Londonu se počinju redati ubojstva, a na licima žrtava krvlju su ispisani nepoznati simboli.

  Dylan Dog - Zakon dzungle

 • U Londonu se počinju redati ubojstva, a na licima žrtava krvlju su ispisani nepoznati simboli.

  Dylan Dog - Homo homini l...

 • Na okolnim poljima engleskog gradića Winchester grupicu circlemakersa, umjetnika specijaliziranih za izradu ozloglašenih krugova u žitu, doslovce iznebuha na smrt sprži najezda tajanstvenih zraka svjetlosti..

  Dylan Dog - Krugovi u zitu

 • Zbog trovanja hranom, Dylana hitna pomoć vozi u bolnicu na ispiranje želuca. Sutradan se budi u futurističkom zatvoru, kao deo tajnog eksperimenta protiv svoje volje. Do koje granice čovek može da ide u potčinjavanju drugima?

  Dylan Dog - Nekropolis

 • U maloj varošici Louhil, mrtvi su vaskrsli! Da li je Sudnji dan počeo u malom engleskom gradiću?!

  Dylan Dog - Mudrost mrtvih

 • Na adresi Dylana Doga, slavnog istraživača noćnih mora, pojavljuje se zgodna Eva Collins, i moli ga da preuzme njezin slučaj. Eva, naime, tvrdi da ju je netko ubio...

  Dylan Dog - Na rubu sjeca...

 • Četvoro mladih ljudi, jednog slikara, jednu pesnikinju, jednog borca za ljudska prava i jednog buntovnika, na putu ka ostvarenju njihovih snova prati smrtna opasnost.

  Dylan Dog - Pozdrav iz Mu...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.