Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Kelly Walsh proganja duh Filipa Krejna koji mučki ubija drage joj osobe. Preplašena Kelly obraća se za pomoć Dylanu Dogu koji se upušta u istragu u kojoj se sukobljava sa misterioznim ubojicom koji obitava u tami...

  Dylan Dog - Tama

 • Vraćajući se sa rodjendanske zabave Grouchovog rodjaka, Dylan naleti na djevojku Viki, svjedoka ritualnog ubojstva, koju proganjaju maskirane ubojice, koji usto napadnu Dylanov automobil. Jedva se spasivši, Viki priča Dylanu kako je jedan od ubojica zapravo lutak...

  Pisac: Claudio Chiaverotti
  Crtač:

  Dylan Dog - Strava letnje...

 • Doktor Roger Sinclaire ubijen je pred očima svoje kćerke, Sharon, koja tvrdi da joj je oca ubio Goblin, visok oko pola metra. Pošto joj niko drugi ne veruje, Sharon se obraća Dilanu Dogu.

  Dylan Dog - Goblin

 • Nakon što serijski ubica započne obimnu akciju slanja njenih pacijenata u vječna lovišta na najmaštovitije i najkrvavije načine, psihoanalitičarka Christina Schneider unajmljuje Dylana da ulovi ubicu.

  Pisac: Claudio Chiaverotti
  Crtač:

  Dylan Dog - Zapisano krvlju

 • Izlazak brodićem na rijeku Temzu usred maglovite noći nije baš pametna stvar. U to se uvjeriše partijaneri na brodu mladog bogataša Petera Hamiltona koji bijahu masakrirani od strane zombija koji se pojavio na dokovima Temze.

  Dylan Dog - Sto godina ka...

 • Izgleda da je djevojka Pam opsjednuta. Dylan pokušava pomoći, no je li stvarno potreban egzorcizam...

  Pisac: Claudio Chiaverotti
  Crtač:

  Dylan Dog - Kraljica noci

 • Tajanstveno i deformirano čudovište, voðeno luðačkom osvetom, nemilosrdno ubija roditelje i prijateljice Brende Morgan. Jedna od njezinih prijateljica, užasnuta susretom sa monstruoznim bićem, traži pomoć i zaštitu Dylana Doga.

  Dylan Dog - Delirijum

 • London potresaju ritualna ubojstva čiji trag vodi do tajanstvene sekte zvane Sethova djeca. Njezini sljedbenici žele uskrsnuti drevnog učitelja Nectasa prinoseći mu ljudske žrtve...

  Dylan Dog - Budjenje mumije

 • Užasni zločini koji se dogadjaju u Londonu su po tvrdjenju gospodje Trelkovski siguran znak za predstojeċi kraj sveta, a Dylan ċe imati kljucnu ulogu u spasu čovečanstva.

  Dylan Dog - Armageddon

 • Priča o spisateljici Sabrini čija mašta postaje stvarnost, a vilenjaci, vještice i vitezovi silaze sa stranica njezinih romana te siju strah i užas po Londonu.

  Dylan Dog - Konjanici vre...

 • Nešto jezivo i mračno sije smrt londonskom četvrti Bloodsbury, nešto što ujedno predstavlja i novi izazov za Dylana Doga.

  Dylan Dog - Mozaik straha

 • Brett Pierce, softverski konsultant i serijski ubica u slobodno vreme, izaziva Dylana da ga uhvati i privede pravdi. Ali Pierce igra prljavo, namešta svoje zločine DDu, stvarajući od njega begunca od zakona. I sve nije onako kako izgleda...

  Pisac: Claudio Chiaverotti
  Crtač:

  Dylan Dog - Sukob

 • Nakon što joj otac nezaustavljivo krene (širokom) stazom ludila, Natasha Blake potraži pomoć kod poznatog istraživača noćnih mora. Uvjerena je da je za sve kriv ekscentrični režiser horor filmova, Julius Gronberg. Dylan se prihvaća slučaja i baca Gronbergu rukavicu...

  Dylan Dog - Sotonin pogled

 • Dylan je otrovan i umrijeti će za 24 sata koja namjerava potrošiti na potragu za vlastitim ubojicom. Otrov izaziva dehidraciju, dehidracija izaziva halucinacije te će se naš junak na putu ponovno susresti s mnogim užasima iz nedavne prošlosti.

  Dylan Dog - Demoni

 • Početak je srpnja. Vrijeme za ljetni odmor i odlazak na more. Nažalost, to je i vrijeme učestalih nesreća na autoputu. Ove godine broj žrtava popeo se na trideset i devet. Dylan-a posjećuje čovjek koji tvrdi da je zapravo riječ o ubojstvima.

  Dylan Dog - Pobuna automo...

 • Bajka o princezama, prinčevima i neizbježnim čudovištima... Hladna, zlokobna, u kojoj su se stvarnost i mašta isprepliću do granice ludila.

  Dylan Dog - Zvjerski brlog

 • Noć strave... novinarka Aileen Ward ima priliku svog života: slikati duhove u društvu Dylana Doga. Zajedno su krenuli cestom smrti zlokobnim noćnim krajolikom... Ali nešto ih slijedi.

  Dylan Dog - Igra sudbine

 • Zakoračite kroz vrata života i naići ćete na Magusa, čuvara granice, u kojoj vas dijeli korak od smrti. Njegovo prokletstvo je nemogućnost saznanja o sebi samom. On želi saznati od čega se sastoje dva lica postojanja, život i smrt.

  Dylan Dog - Granica

 • Sarah, Jane, Edith i Karen su četiri djevojke koje žive u Darknessu i odluče se popeti na Vještičji vrh, planinu blizu samog mjesta. Iznenada Karen ostane sama, a od ostalih djevojaka ne ostade ni traga ni glasa ni tijela.

  Dylan Dog - Vjesticji vrh

 • Sandra Wilcox angažira Dylana kako bi istražio slučaj njezinog brata Connora koji navodno cijelo svoje vrijeme provodi sa misterioznim «prijateljima» koje samo on može vidjeti.

  Dylan Dog - Crna dusa

 • Astronautkinja Kay Harrison vraća se iz svemira sa senzacionalnom pričom o susretu sa Vragom prilikom kojeg ju isti obuzeo.

  Dylan Dog - Obuzeta sotonom

 • Prije dvanaest godina kartaška igra „Labirint u Bagnoru“ bila je cjelodnevna strast grupe prijatelja. A danas ih princ Skull, glavni negativac iz igre, ubija jednog za drugim...

  Dylan Dog - Labirint u Ba...

 • U Brentfordu je nestalo troje mladih istraživača koji su tragali za slavnom vješticom Sybill Warwick. Niz krvavih ubojstava se nastavlja i pitanje je hoće li Dylan znati prepoznati pravog ubojicu.

  Dylan Dog - Vjestica iz B...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.