Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Mladi i nadobudni brucoš John Stanton dolazi studirati na Stratford College. Prva osoba koju upoznaje je tajanstveni i samozatajni kolega Boris Varshavsky, koji mu posudjuje svoje zabilješke sa predavanja koje obojica polaze.

  Dylan Dog - Skolski drug

 • Vincent Lefleur je profesionalni plaćeni ubojica, najbolji u svom poslu. Ubija za svog mafijaškog bossa, ali i za sebe samoga, tj. obavlja ubojstva običnih graðana po narudžbi.

  Pisac: Claudio Chiaverotti
  Crtač:

  Dylan Dog - Cvijet tame-C...

 • Smrt dolazi po Harveya Burtona. Harvey je čitao mnogo knjiga o okultizmu te zna da može produžiti život ako pobijedi Smrt u partiji šaha. Naravno, Smrt odreðuje pravila. Za svaku figuru koju mu pojede Burton mora označiti njemu dragu osobu koja će istog trena umrijeti.

  Dylan Dog - Partija sa sm...

 • Okolicom Londona hara krvoločna skupina ubojica poznatija pod nazivom Šumska banda. Jedina svjedokinja je na samrti i Dylan mora učiniti sve da je zaštiti. Ali negativci dolaze izravnati račune te će se odlučujuća bitka odigrati u Šumi ubojica.

  Dylan Dog - Suma ubojica

 • Tajanstvena ubojica poznata pod nazivom «Bogomoljka» hara Londonom, ubijajući svoje partnere nakon sexualnog čina. Dylan se pridružuje istrazi koja ga vodi do lokala za samce «Hiroshima, mon amour»

  Dylan Dog - Bogomoljkini ...

 • Ambiciozna Jessy Freedom dolazi u London u potrazi za slavom i svjetlima reflektora, ali biva napadnuta od strane trojice tajanstvenih ubojica obučenih u crno.

  Dylan Dog - Ubojice iz tm...

 • Banshee O’Connor je ukleta djevojka. Posjeduje neobične moći zbog kojih sve i svatko oko nje oživi i pretvori se u zlo. Nesretna zbog prokletstva koje je okružuje, Banshee odluči unajmiti Dylana Doga kako bi pokušao otkriti što se to dogadja s njom.

  Dylan Dog - Zla vila

 • Arheolog John Pleasance strastveno radi na slučajno pronaðenom nalazištu starom nekoliko tisuća godina i nestaje tijekom jedne od posjeta novootkrivenoj špilji čiji ulazi čuva statua keltskog boga Samhaina.

  Dylan Dog - Daleko od sve...


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.