Popis svih stripova Alan Ford Specijal Strip Agent Extra Super Strip Biblioteka Svet Borgis


  • General War ima informaciju da će tijekom biciklističke utrke «Giro d’ Italia» biti isporučeno 100 kg heroina koji se treba prokrijumčariti u SAD u biciklima.

    Alan Ford - Ruzicasta maj...

  • Grupa TNT je ostala bez svog vrhovnog i duhovnog voðe - Broj Jedan je umro! Čovjek koji pamti sve od postanka svijeta pa na ovamo napustio je dolinu suza? Da li je to i kraj postojanja najluðe i najšašavije grupe supertajnih agenata?

    Alan Ford - Umro je Br.1

  • Dok se Broj Jedan hladi pod zemljom, novopečeni voða grupe TNT sir Oliver preko Margot i Vurdalaka nalijeće na sliku ispod čijeg je namaza boje sakriven šifrirani tekst za kojega se zanima vojska.

    Alan Ford - Vrazja drazba


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.