Popis svih stripova Alan Ford Specijal Strip Agent Extra Super Strip Biblioteka Svet Borgis


 • Pripovijest o paralitičaru kapetanu Hakabu i Velikom Bijelom, nanovo sklepana i prikazana kroz oči Boba/Ismaela...

  Alan Ford - Moby Dick

 • Prigodna recka uoči premijere predstave Alan Ford! Tobia Quantrill grupi TNT prezentira scenarij za novu predstavu Ne pucajte, predajem se!, koja spomenutu grupu prikazuje u negativnom svjetlu.

  Alan Ford - Ne pucajte

 • Gradom hara divovski pauk koji pljačka sveučilišta i banke. Zove se Arakno, alias mu je Billy i živi u sobici tete April.

  Alan Ford - Arakno

 • Izvanredno je stanje na ulicama New Yorka! Val nasilja i mirohuškača zavladao je ulicama! I dok vladajuće Tri svinje zabranjuju uporabu riječi mir na javnim mjestima, grupa TNT pokušava stati na kraj sekti širitelja mira i pokajanja... Pax vobiscum, čovječe!

  Alan Ford - Pax Vobis

 • Alana zaintrigira tajanstveno Bobovo mjesečarenje te nakon par dana neuspješnog praćenja otkrije strašnu istinu. Naime, Bob služi kao zamorac u smrtonosnim eksperimentima manijakalnog doktora Strikninena!

  Alan Ford - Zamorac

 • Bob je grbavi Grbavac crkve Notre Dame, Margot je prelijepa ciganka Esmeralde. Veliki Kancelar je dakako Broj Jedan, Sir Oliver je u ulozi lopova Clobina, a Alan Ford u ulozi samozatajnog trubadura... Obrada besmrtnog djela Victora Hugoa na bunkerovski način!

  Alan Ford - Grbavac iz cr...

 • Dodirnuo si nedodirljivo. Snaći će te prokletstvo Mjeseca zelenog poput jabuke – zagonetan je sadržaj poruke koju dobiva Broj Jedan. Naime, Broj Jedan i njegov prijatelj Alonisius nekad davno tražili su hram u pustinjama drevne Perzije i nabasali na prokletstvo.

  Alan Ford - Proklestvo mj...

 • Alan Ford na poziv Sira Olivera u pomoć dolazi u Olivertown gdje će morati upregnuti sve svoje detektivske sposobnosti da bi pronašao ubojicu prije samog ubojstva, kako Sir Olivera tako i sebe samog. Četvero je osumnjičenih, a rasplet krimića na pomolu!

  Alan Ford - Rasplet krimica

 • Alan priča Minuette još neispričanu priču o Superhiku!

  Alan Ford - Superhikova s...

 • Pripovijest o paralitičaru kapetanu Hakabu i Velikom Bijelom, nanovo sklepana i prikazana kroz oči Boba/Ismaela...

  Alan Ford - Moby Dick

 • Mladi reklamni crtač, Alan Ford, igrom slučaja pristupa grupi tajnih agenata, “Grupi TNT” i na taj način biva uvučen u svijet špijuna, špijunaže i svjetskog kriminala.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Grupa TNT

 • Iz C.R.W.D.A & N.W.W. Companyja ukraden je mikrofilm sa nacrtima jednog njihovog proizvoda. Zadatak Grupe TNT je njegovo pronalaženje i vraćanje...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Suplji zub

 • Agenti grupe TNT istražuju koji su motivi bogatih da poklanjanju imetak dobrotvornoj ustanovi Uðeš slomljen, izaðeš zdrav.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Daj daj daj

 • Agent Alan Ford je, po zadatku, poslat u južnoameričku državu San Guerreta sa ciljem da pronaðe tajnog agenta Sira Olivera kome se izgubio svaki trag.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Ucviljeni dik...

 • U ZOO vrtu, u Njujorku, špijun Dubbons ima poverljiva dokumenta koja nestaju posle njegove tragične smrti. Zoološki vrt sada je mesto špijunskih igara i nadmudrivanja uz pomna oka zveri iz i izvan kaveza...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - ZOO Simfonija

 • Članovi Grupe TNT pokušavaju spriječiti krijumčarenje ukradenog novca preko američke granice i usput se po prvi put susreću sa svojim vrhovnim poglavarom, poznatijim kao Njegova visost Broj 1!

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Broj 1

 • Alana traži žena koja tvrdi da je njegova baka i da je Alan naslijedio tri milijarde dolara. Grupa TNT je suočena s gubitkom jednog od svojih članova, ali ispostavlja se da su motivi takozvane bake ipak nešto drugačiji...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Zalosna prica...

 • U golf klubu, inspirativnog naziva „Golf klub“, nestale su palice i loptice za golf. U jednoj od loptica nalazi se nekakav mikrofilm. Ta loptica dlenuje za razliku od normalnih loptica koje tokuju.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Golf

 • Alanu Fordu je dostavljen poziv od strane suda gdje se treba pojaviti kao svjedok jednog prometnog udesa.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Udar munje

 • Naš dragi i vrli Bob dobio je dopuštenje direktora zatvora u Jumi da obiðe svoja tri brata blizanca koja čame u zatvorskoj jedinici proklete avlije. Spletom čudnih i TNT-ovskih okolnosti taj susret obeležiće jednu od najboljih epizoda u serijalu stripa „Alan Ford“...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Trojica iz Yume

 • Alan, Bob i Nosonja odlaze u Škotsku, u dvorac Cantertown, koji je u vlasništvu prijatelja Broja Jedan, istražiti problem s neugodnim duhom ljudožderom koji opsjeda stari dvorac.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - U strahu su v...

 • Mrkla noć. Dvojica provalnika provaljuju u sef neke njujorške banke. Sef je uspješno provaljen. Vreće su pune dolara. Vrijeme je za bijeg. Ali šta je sad? Niotkud se stvorio nitko drugi nego Alan Ford.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - San jedne zim...

 • Grupa TNT nalazi se u Australiji na tajnoj misiji da stane na kraj okorjelom «Sakupljaču» rijetkih primjeraka faune. Kako je Bob Rock svojom visinom i velikim nosom primjeren za ulogu rijetke vrste klokana, to će biti trik koji će zločinca morati uvući u zamku.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Skok na skok

 • Grupa TNT je na kolektivnom odmoru na radnom zadatku (jedna od uobičajenih smicalica „izbeglice iz arheološkog muzeja“).

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Cirkus


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.