Popis svih stripova Alan Ford Specijal Strip Agent Extra Super Strip Biblioteka Svet Borgis


 • Alan Ford je poslat na tajni zadatak na Azurnu obalu sa ciljem da sazna šta stoji iza otimanja poznatih naučnika, umetnika, sportista...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Operacija Fra...

 • Agenti grupe TNT istražuju koji su motivi bogatih da poklanjanju imetak dobrotvornoj ustanovi Uðeš slomljen, izaðeš zdrav.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Daj daj daj

 • Agent Alan Ford je, po zadatku, poslat u južnoameričku državu San Guerreta sa ciljem da pronaðe tajnog agenta Sira Olivera kome se izgubio svaki trag.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Ucviljeni dik...

 • Njegova Visost gubi živce sa životinjama kojima je okružen. Još uz to, generalu Waru nikako da se vrati pamćenje (koje je izgubio u epizodi ½Grbavčeva tajna½) kako bi mogao isplatiti milijun dolara koje je obećao. Stiže poziv od Berta koji traži starčevu pomoć.

  Alan Ford - Renato

 • U New Yorku se pojavila banda otporna na metke. Sve ukazuje na postojanje nečeg neljudskog...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Kuca duhova

 • U ZOO vrtu, u Njujorku, špijun Dubbons ima poverljiva dokumenta koja nestaju posle njegove tragične smrti. Zoološki vrt sada je mesto špijunskih igara i nadmudrivanja uz pomna oka zveri iz i izvan kaveza...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - ZOO Simfonija

 • Članovi Grupe TNT pokušavaju spriječiti krijumčarenje ukradenog novca preko američke granice i usput se po prvi put susreću sa svojim vrhovnim poglavarom, poznatijim kao Njegova visost Broj 1!

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Broj 1

 • Alana traži žena koja tvrdi da je njegova baka i da je Alan naslijedio tri milijarde dolara. Grupa TNT je suočena s gubitkom jednog od svojih članova, ali ispostavlja se da su motivi takozvane bake ipak nešto drugačiji...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Zalosna prica...

 • U golf klubu, inspirativnog naziva „Golf klub“, nestale su palice i loptice za golf. U jednoj od loptica nalazi se nekakav mikrofilm. Ta loptica dlenuje za razliku od normalnih loptica koje tokuju.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Golf

 • Alanu Fordu je dostavljen poziv od strane suda gdje se treba pojaviti kao svjedok jednog prometnog udesa.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Udar munje

 • Naš dragi i vrli Bob dobio je dopuštenje direktora zatvora u Jumi da obiðe svoja tri brata blizanca koja čame u zatvorskoj jedinici proklete avlije. Spletom čudnih i TNT-ovskih okolnosti taj susret obeležiće jednu od najboljih epizoda u serijalu stripa „Alan Ford“...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Trojica iz Yume

 • General War ima informaciju da će tijekom biciklističke utrke «Giro d’ Italia» biti isporučeno 100 kg heroina koji se treba prokrijumčariti u SAD u biciklima.

  Alan Ford - Ruzicasta maj...

 • General War i Bert pod hitno trebaju pomoć Broja Jedan i njegovih momaka. U pitanju su ugled i ponos SAD-a.

  Alan Ford - Mjesec zove S...

 • Alan, Bob i Nosonja odlaze u Škotsku, u dvorac Cantertown, koji je u vlasništvu prijatelja Broja Jedan, istražiti problem s neugodnim duhom ljudožderom koji opsjeda stari dvorac.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - U strahu su v...

 • Grupa TNT je ostala bez svog vrhovnog i duhovnog voðe - Broj Jedan je umro! Čovjek koji pamti sve od postanka svijeta pa na ovamo napustio je dolinu suza? Da li je to i kraj postojanja najluðe i najšašavije grupe supertajnih agenata?

  Alan Ford - Umro je Br.1

 • Ostaci grupe TNT oplakuju preminulog Broja Jedan. Usporedno s time, multimilijarder George Duls vraća se u zločinačke pohode te u Centurionovom odijelu krade važne isprave generala Wara, za koje se zanima i Ljeponoga Betty...

  Alan Ford - Sjecanje na d...

 • Mrkla noć. Dvojica provalnika provaljuju u sef neke njujorške banke. Sef je uspješno provaljen. Vreće su pune dolara. Vrijeme je za bijeg. Ali šta je sad? Niotkud se stvorio nitko drugi nego Alan Ford.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - San jedne zim...

 • Dok se Broj Jedan hladi pod zemljom, novopečeni voða grupe TNT sir Oliver preko Margot i Vurdalaka nalijeće na sliku ispod čijeg je namaza boje sakriven šifrirani tekst za kojega se zanima vojska.

  Alan Ford - Vrazja drazba

 • Grupa TNT nalazi se u Australiji na tajnoj misiji da stane na kraj okorjelom «Sakupljaču» rijetkih primjeraka faune. Kako je Bob Rock svojom visinom i velikim nosom primjeren za ulogu rijetke vrste klokana, to će biti trik koji će zločinca morati uvući u zamku.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Skok na skok

 • Broj Jedan vodi grupu TNT na planinu Rushmore zbog poziva svojega djeda. Starčev rudnik opsjeda tajanstveni čovjek s karabinkom, a čini se i da okolno područje obiluje halucinogenim isparavanjima...

  Alan Ford - Crne planine ...

 • Grupa TNT je na kolektivnom odmoru na radnom zadatku (jedna od uobičajenih smicalica „izbeglice iz arheološkog muzeja“).

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Cirkus

 • Nakon uspješno obavljene operacije “Cirkus”, članovi grupe TNT se kolima koje vuku dva rasna vranca vraćaju u New York. Usput staju u gradiću Charlton City, kojeg terorizira banda maskiranih bradatih pljačkaša, drskih do te mjere da čak opljačkaju i TNT-ovce.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Bradati pljac...

 • Kulminacija dogaðaja vezanih uz iznenadnu smrt Broja Jedan i zavjere čija je svrha bila uništenje grupe TNT. Veliki Cezar tek što nije razotkriven, treba samo dokazati njegovu umiješanost u zavjeru, a slijedi i veliki povratak na scenu onoga za kojeg se mislilo da je mrtav!

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Hik hik hura

 • U jednom kutku Unije živi Vesela dolina; i u Veseloj dolini, život je milina; i farmer i radnik vole ptica pjev; jer kad čuju njihov pjev; na licu nije gnjev. Ali nestade odjednom iz Doline milina, jer sve što sad se čuje, samo je tišina.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Vesela dolina


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.