Popis svih stripova Alan Ford Specijal Strip Agent Extra Super Strip Biblioteka Svet Borgis


 • Grupa TNT nalazi se još na jednom undercover zadatku u vojnom kampu gdje moraju «tjelohraniti» pukovnika Kattycata od opetovanih atentata. Pukovnik na sreću nije previše svjestan onoga što se dešava oko njega dok na sve strane padaju žrtve...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Pukovnik Katt...

 • Božićno-novogodišnji praznici u New Yorku, snijeg, vrijeme darivanja... Prilika da članovi grupe TNT zarade nešto sa strane a ujedno riješe slučaj tajanstvenog sjemena iz Nizozemske.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Vrijeme dariv...

 • Sir Oliver i Alan Ford nalaze se u Las Vegasu, u restoranu Kod zelenog lopova. Skockani su od glave do pete i u pratnji dviju mladih prekrasnih dama, koje žive u uvjerenju da je riječ o bogatom engleskom aristokratu i njegovom sinu. O čemu je riječ?

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Slatka afera

 • Inspektor Brok je u velikim problemima. Na jednom su balu ukradeni dragulji grofice Čanskosklaje, a kao da ni to nije dovoljno, za nekoliko su tisuća dolara prevareni i njegovi šefovi, gradski očevi.

  Alan Ford - Gumiflex

 • Naši agenti se bave čišćenjem cvjećarnice. Dok se Nosonja izležava, Debeli Šef nareðuje, a Alan i Jeremija noktima čiste pločice. Bob je neobično dobre volje, kao da se veseli nečemu...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Sve ili metak

 • Mladog Alana muči to što je njegova djevojka Brenda zatočena u «elitnom» Domu milosrdnih sestara te joj pokušava pomoći da što prije izaðe.

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Umro je bogat...

 • Alan i Bob su po zadatku poslani u legiju stranaca, a u pomoć im priskače i stari ratnik Grunf ali on se izgubio u pustinji. Šeik Tela Fa hoće da izazove rat i oni pokušavaju da ga spriječe. A u pitanju je i opljačkano zlato koje se čuva u tvrðavi...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Stara dobra v...

 • Istorija se ponavlja. Alan doživljava novo ljubavno razočaranje, Broj Jedan postaje sve veći tlačitelj svojih podreðenih, Superhik se vraća, opasniji i jači nego ikad...

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Povratak Supe...

 • Okosnica grupe TNT dolazi u Pariz na dugoočekivani i zasluženi odmor. No odmor će im pokvariti prljavi odvratni varalica Arsen Lupiga koji francusku policiju ostavlja da tapka u mraku (u noćnim barovima;).

  Pisac: Max Bunker
  Crtač: Magnus

  Alan Ford - Arsen Lupiga

 • Alan, Bob Sir Oliver su u Parizu u potrazi za jednim od šefova Mangie (ili njegovim nasljednicima) Jacquesom le Grand Perrygordom.

  Alan Ford - U sjeni giljo...

 • Italija '90. prošlog stoljeća. Cijeli svijet je poludio za loptom i navijačkim bojama. I dok talijanska kućanstva imaju problema s TV prijemom, Klodovik je upravo saznao kako je na nagradnoj igri osvojio putovanje na svjetsko prvenstvo u nogometu.

  Alan Ford - Antenaman


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.