Popis svih stripova Almanah Giganti Lunov Magnus Strip Ludens Slobodna Dalmacija Strip Agent Ostalo


 • Avantura koja počinje još u doba kad su dinosauri hodali Zemljom vodi nas kroz stoljeća tragovima dijelova mitskog galaktičkog entiteta zvanog heksagon.

  Martin Mystere - Tajna Sv Nikole

 • Posle zamalo uspelog atentata, prošlost Martina Mysterea zapljuskuje kao okean, terajući našega junaka da se još jedared vrati na Tibet. Ovog puta na put kreće ne samo sam samcijat već i u invalidskim kolicima, gotovo nepokretan.

  Martin Mystere - Xanadu

 • Pisac:
  Crtač:

  Martin Mystere - Prokletstvo u...

 • Martin i Java pridružuju se skupini hodočasnika koji putuju do svetog stabla usred australske pustinje gdje bi trebali izvesti obred. Upletena je još i njujorška učiteljica Mary Ann Ferguson koja je tamo postala duhovna učenica Aboridžina Oote.

  Martin Mystere - Drvo Zivota

 • Dobri Stari Stric Martin i njegov najveći bivši neprijatelj Sergej Orloff susrest će se opsežno s islandsko/skandinavskom mitologijom i Bogovima, te nekonvencionalnim otkrivačima Islanda i Amerike prije Kolumba..

  Martin Mystere - Otok Vatre i ...

 • Naš uvaženi bibliofil DSSM na svom računalu otkriva tajanstveni email od Sandra, svog starog prijatelja i Lovca na knjige.

  Martin Mystere - Broj zvijeri

 • Poseta Javinog brata (!) tera Martina da se i po treći put vrati u Sablasni grad (Grad prozirnih senki), taman da prisustvuje razaranju istog od strane vanzemaljaca (!) sa Plejada (!) koji dolaze po nešto što im je jošu davna vremena obećano.

  Martin Mystere - Tajna prozirn...

 • Jedna italijanska porodica vijekovima čuva stare dokumente o izgradnji Palate pravde u Padovi. U kakvoj je vezi Pietro d'Abano sa mitskim gradom Khemtarom, ko su članovi Celaphasovog kulta, šta radi Martin sa ljudima u crnom..

  Martin Mystere - Grad Magova

 • Raspadom SSSR-a brojni visoki dužnosnici prelaze u kriminal, koristeći svoje veze i iskustva iz komunističkog režima kako bi prosperirali u podzemlju. Jedan od takvih je i bivši KGB-ov čovjek Boris Karabach.

  Martin Mystere - Andjeo zla

 • Pisac:
  Crtač:

  Martin Mystere - Crveni kralj

 • New York pogaða neobična nedaća! Iz slavina je potekla crvena tekućina slična krvi. Stanovništvo je u laganoj panici.

  Martin Mystere - Deset posasti


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.