Popis svih stripova Slobodna Dalmacija Ludens Maxi Zagor & Ciko Special Lunov Magnus Strip Zlatna Strip Serija Ludens Special Ludens Piratska izdanja Veseli Cetvrtak Giganti Libellus


 • Zagor pokušava spasiti mladu Indijanku Reedu od vrača Wabashija koji je želi žrtvovati mračnom bogu – koji dolazi iz daleke prošlosti!

  Zagor - Srebrna reka

 • Jedne noći punog mjeseca dobije tajanstvenu posjetnicu u obliku slomljenog koplja, što je simbol osvete kod američkih Indijanaca. Naime, Kanoxenov sin Nakawa sprema odmazdu za svog oca, te huška ratnike Urone na ustanak protiv bijelaca.

  Pisac: Gian Luigi Bonelli
  Crtač:

  Zagor - Slomljeno kop...

 • Na poziv Pata, prijatelja iz utvrde Henry, Zagor i Chico kreću u potragu za starim traperom Mosesom, koji se radi samo njemu poznatih razloga ove godine nije pojavio u utvrdi da proda svoje kože.

  Zagor - Uzavreli grad

 • Zagor želi na lijepi način naučiti pameti razbojnike koji su ukrali sve kože ponositim ratnicima iz plemena Delaware!

  Zagor - Vodopad belog...

 • Savez poglavica nekolicine velikih plemena uspostavlja pakt o ustanku protiv bijelih ljudi.

  Zagor - Bledoliki odl...

 • Pleme Gavrana je zabrinuto. Moćna vještica Yaska drži pleme u šaci pomoću svoje vladavine terora! Na nagovor poglavice Duh Sa Sjekirom hrabro kroči u Crnu močvaru, u samo carstvo crne Yaske! Hoće li ta zlokobna močvara postati zadnje počivalište Duha Sa Sjekirom?

  Zagor - Carstvo crne ...

 • Nakon pustolovine s vješticom Yaskom, narod Malih ljudi smatra naše drugove odgovornima za njezinu smrt, a i smrt malog Orika.

  Zagor - Demoni iz sume

 • Zagor pokušava spasiti mladu Indijanku Reedu od vrača Wabashija koji je želi žrtvovati mračnom bogu – koji dolazi iz daleke prošlosti!

  Zagor - Zelena proval...

 • Retro naslovnica! Zagor naleti na tragove izgubljenog karavana mormona te pomoću Biblije identificira krivce. Kreće na put osvete, no usput ga napadne i vrač Wabashi koji još od zadnje pustolovine želi vratiti Zagoru milo za drago!

  Zagor - Vrac Vabasi


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.