Popis svih stripova Slobodna Dalmacija Ludens Maxi Zagor & Ciko Special Lunov Magnus Strip Zlatna Strip Serija Ludens Special Ludens Piratska izdanja Veseli Cetvrtak Giganti Libellus


 • Poludjeli fanatik Preacher dolazi u grad Reginu sijući za sobom smrt i pustoš.

  Zagor - Andjeo smrti

 • Sljedbenici boga Butukame organizuju posebne borbe u zato odreðenim arenama, cilj je da se što više krvi prolije i energije potroši, na taj način će bog biti zadovoljan. Zagor i nekolicina prijatelja upadaju u zamku i dolaze do čuvenih arena.

  Zagor - Kineska sekta

 • Naši prijatelji u Galvestonu nailaze na starog poznanika lutalicu, Jima Gitaru. Veselo okupljanje pokvari dolazak stranca Ordoneza koji unajmljuje ljude koji bi ga otpratili do ranča izvjesnog Marca Medine i štitili od napada Apača.

  Zagor - Moj prijatelj...

 • Grupa koja se predstavlja kao nasljednici vitezova Templara je prešla okean da bi u Darkwoodu tražili sveti gral. Zarobljavaju Zagorove prijatelje lorda Beaua Whyndama i Kee–noah i Zagor kreće da ih oslobodi. Počinje jurnjava po Americi i još jedna potraga za gralom...

  Zagor - Vitezovi grala

 • U Darkwood stižu trojica braće Salomona Kinskya sa jedinim ciljem, da zauvijek unište Duha sa sjekirom. Da bi uspio savladati mahnite neprijatelje Zagor će morat uz pomoć nekoliko vjernih prijatelja zakoračit u svijet mrtvih preko Duginog mosta...

  Zagor - Dugin most

 • Pleme Hidatsa treba da izabere novog poglavicu, problem je samo što imaju dvojica kandidata. Po starom plemenskom običaju, suparnici treba da se takmiče u igri sa sedam strelica, meðutim, jedan od njih biva ranjen, tako da Zagor zauzima njegovo mjesto.

  Zagor - Utrka 7 strij...

 • U praskozorje čovječanstva u Darkwoodu se odigrala odlučujuća bitka izmeðu dobra i zla. Ratnici na strani dobra su, predvoðeni hrabrim Kaidanom pobijedili zlog duha Wendiga i njegove sljedbenike.

  Zagor - Crna Dusa

 • Rijetku priliku za Zagora i njegovog odgajatelja i velikog prijatelja Nathaniela Fitzgeraldsona da se malo zabave, te tako naruše svakodnevnicu „šumskih“ ljudi, prekida iznenadan bljesak strašne prošlosti Fitzyja. Naime, njegov stari „prijatelj“ Samuel J.

  Zagor - Prica o Wande...

 • Svake jeseni se Tonka i Zagor sastanu da odaju počast Tonkinoj preminuloj ženi Ahti, tako i ove godine. U toku večeri prisjećaju se dogaðaja iz vremena kada je Ahta bila živa, prvog susreta dvojice prijatelja i avanture sa bogovima šest naroda Irokeza.

  Zagor - Zavera bogova

 • Lišeći davno zaboravljeni hram starih tekstova, posada Posejdona biva prokleta, a posada polako tone u dubine tmine i ludila.

  Zagor - Posejdonovo p...

 • Digging Bill i Čiko se upuštaju u samostalnu avanturu, potragu za izgubljenim zlatom starog jedrenjaka Discovery, no vrlo brzo trebaju Zagorovu pomoć...

  Zagor - Prokleto blago

 • Na pomolu je indijanski rat koji bi svakog časa mogao izbiti na teritoriju Kanade, odnosno na Rupertovoj Zemlji. Na čelu pobunjenih Indijanaca sa Sjevera nalazi se bijelac Jake Miller - Gavran, samozvani duhovni voða, prorok, ali i marioneta pravog zagovarača pobune..

  Zagor - Pustolovina u...

 • Na 500-tom sastanku velikih poglavica indijanaca, na koji Zagor dolazi u svom redovito spektakularnom stilu, niotkuda se pojavi slomljeno koplje – simbol indijanske osvete.

  Zagor - Indijanska ma...

 • U močvari Sha-ka-ree dogaðaju se misteriozne stvari, vojnici i Indijanci su naðeni ubijeni na okrutan i jeziv način.

  Zagor - Smrtonosna mo...

 • Zagorove prijatelje, Tobiu Sullivana i Guitar Jima otmu nepoznati ljudi. Zajedno sa Satkom (kojeg je Zagor uspio spasiti od otmice), Sullivanovim sinovima i Chicom, Zagor krene u lov na tajanstvenog otmičara, koji je jedan njegov stari poznanik...

  Zagor - Protunapad

 • Mulligan, stari traper i Zagorov prijatelj, kaže u jednom salonu da u brdima postoji jedan veliki dijamant koji mu je svjetlosnim zrakama oduzeo vid.

  Zagor - Kamen koji ub...

 • Zagor je smrtno ranjen u borbi protiv ljutog neprijatelja Sareka. Kako bi se oporavio od rane, Četverooki mu daje čarobni napitak i pošalje ga u svetu pećinu na tajanstvenom teritoriju Doline glasova.

  Zagor - Princ vilenjaka

 • Zagor, Čiko i baron Ikarovo pero poslije kvara na letjelici dospijevaju u grad izgubljen na vrhu planine. U šumi ih napada tajanstveno čudovište, a pronalaze i nepoznatog čovjeka na samrti...

  Zagor - Grad na krovu...

 • Plamen Wakan, koji simbolizuje snagu Manitua, polako se gasi zbog Wendiga, gospodara zla. Sedam junaka crvene kože, meðu kojima su i Zagor, Tonka i Heyoka, odabrani su za borbu protiv zla u ime Manitua.

  Zagor - Crni plamen

 • Banda Metisa otima žene po Darkwoodu, bijeljkinje i Indijanke, i prodaju ih u nenastanjenim predjelima Kanade. Bob Corman, jedan od ljudi čija je žena oteta, polazi u potragu za bandom. Pridružuju mu se i naši junaci, Zagor i Chico.

  Zagor - Divlja horda

 • Velečasni Joshua Glover se prije stotinjak godina bavio lovom na vještice. Jedna od vještica koju je spalio na lomači, Anulka, bacila je prokletstvo na njega i njegovu lozu. Mladu miss Juliu Glover, jednu od rijetkih preživjelih potomaka dostiže ruka prokletstva..

  Zagor - Anulkino prok...

 • Thomas Ward je kao dijete prisustvovao napadu na kočiju u kojem su mu pred očima ubijeni roditelji. Danas je on mlad, lijep i bogat, ali psihički rastrojen. Muče ga noćne more, tjeskoba i depresija.

  Zagor - Na putu ubojica


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.