Popis svih stripova Slobodna Dalmacija Ludens Maxi Zagor & Ciko Special Lunov Magnus Strip Zlatna Strip Serija Ludens Special Ludens Piratska izdanja Veseli Cetvrtak


 • Crna Pandža, bivši šaman Shawneeja, zaziva demona zla Kudana. Poglavica Moćni Medvjed, novi šaman Siva Lisica i drugi ratnici ga sprečavaju u naumu, no Pandža im obećava osvetu. Petnaest godina kasnije Brza Vidra se ženi za Mladi Vjetar, ali zlo ne miruje.

  Zagor - Samanova grob...

 • Dok Zagor traga za bandom Indijanaca, nepoznati pljačkaši vrše masakr nad jednom drugom skupinom Indijanaca za vrijeme pogrebne ceremonije i odnose svo zlato iz grobnice.

  Zagor - Mjesec kostura

 • Profesor Navarro je otkrio pravi dnevnik Kristofora Kolumba, tu je otkrio da postoji jedna pećina u kojoj je sakriven jedan sanduk sa nepoznatim sadržajem.

  Zagor - Tajna Kristif...

 • Tri najveća ratnika Darkwooda, Zagor, Tonka i Zimska Zmija krenut će u pohod na Manituovu škrinju, jazbinu sljedbenika sekte vračeva bez lica. Sljedbenika su to sekte Zagorovog starog neprijatelja Demonske Maske, vrača kojega je već dva puta porazio.

  Zagor - Manituova skr...

 • Nashack, voða robovlasničkih Wapekuta, bijelce pretvara u robove. Zagor mora spriječiti nastavak te aktivnosti i pomoći Molly da pronaðe svoga muža.

  Zagor - Ples duhova

 • Washington, gigantski bivši crni rob, optužen je za ubistvo jednog bijelca i osuðen na smrt. Neposredno prije izvedbe kazne zatvorenik uspijeva pobjeći.

  Zagor - Crna krv


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.