Popis svih stripova Slobodna Dalmacija Ludens Maxi Zagor & Ciko Special Lunov Magnus Strip Zlatna Strip Serija Ludens Special Ludens Piratska izdanja Veseli Cetvrtak Giganti Libellus


 • Dok Zagor traga za bandom Indijanaca, nepoznati pljačkaši vrše masakr nad jednom drugom skupinom Indijanaca za vrijeme pogrebne ceremonije i odnose svo zlato iz grobnice.

  Zagor - Mjesec kostura

 • Trgovac viskijem Willie Drink sakrio je na teritoriju Delawarea zlato, plijen iz pljačke braće Ward.

  Zagor - Delaware

 • Trgovac viskijem Willie Drink sakrio je na teritoriju Delawarea zlato, plijen iz pljačke braće Ward.

  Zagor - Zlato brace w...

 • Zeb Dowler i njegovi sinovi zaraðuju na taj način što navlače brodove da se nasukaju na hridine i tako prvo poubijaju posadu prije nego što opljačkaju brod. Nisu ni znali da su se na posljednjem brodu dočepali opasnog tereta - opijuma.

  Zagor - Kuca na hridi...

 • Grupa razbojnika pokušava da obavi veliku pljačku u gradu Leytonu gdje golemo krdo Longhorna čeka na kupca.

  Zagor - Oklopni vagon

 • Grupa razbojnika pokušava da obavi veliku pljačku u gradu Leytonu gdje golemo krdo Longhorna čeka na kupca.

  Zagor - Pljackasi


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.