Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Sybil Brauning biva optužena za ubojstvo svoga muža Johna Brauninga. Kako bi dokazala svoju nevinost, obraća se Dylanu Dogu za pomoć, tvrdeći kako je Johna ubila u samoobrani, te napomenuvši da je on bio mrtav i prije nego nego ga je ubila...

  Dylan Dog - Doktor Ksabaras

 • Medij Sarah Sarandon ubijena je nakon seanse u kojoj je prizvala Jacka Trbosjeka. Njezina kćer Jane unajmi Dylana Doga da je oslobodi sumnje za majčino ubojstvo. Ubrzo i ostali sudionici seanse počinju umirati...

  Dylan Dog - Dzek trbosek

 • Dylan dolazi u Schwarzwald tragom nestale Mary Ann Price. Otkriva da se na koledžu zbivaju čudne stvari, a tu je i šuma, vukovi, te goli stranci...

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Noci punog me...

 • Postoje li duhovi? Može li postojati duh žene koja je živa? Pred Dylanom Dogom je još jedna zagonetka koja će ga odvesti do samoga dna ljudskog uma gdje ga, u dubokoj tami, očekuje prividjenje Anne Never...

  Dylan Dog - Prividjenje A...

 • Nauzgled obični gradjani Londona pod neobjašnjivim okolnostima se pretvaraju u poludjele ubojice. I dok mediji sve svaljuju na nesnošljivu vručinu koja hara gradom, Dylanu otkriva da je razlog ludilu ipak mnogo strašniji.

  Dylan Dog - Ubice

 • Plaćeni ubojica neobične životne priče unajmi Dylana da pronaðe čovjeka za kojeg je morao obaviti svoj posljednji posao tijekom kojeg je isti naš ubojica prividno izgubio život na vješalima.

  Dylan Dog - Demonska lepota

 • Mabel Carpenter proganjaju prikaze poluraspadnutih tijela njezinih sugraðanina u malom gradiću Inveraryju. Iako je svi uvjeravaju da se radi samo o noćnim morama, ona ipak sumnja da se oko nje dogaða nešto neobično.

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Zona sumraka

 • Prošlo je 16 godina od pokolja u kući Steel. Monstruozni Damien, cijelo je vrijeme bio dobro čuvan u ludnici, ali sada je pobjegao. Leonora, jedina preživjela iz pokolja, traži Dylanovu zaštitu. Kako će se on suprotstaviti neuništivom gorostasu...

  Dylan Dog - Oci zla

 • Nad Engleskom nešto sjajno se pojavi na nebu i potpuno zbuni dvoje mladih ljubavnika. Mlada Amy Irving upoznaje vanzemaljca koji ima sposobnost da se transformira u bilo koje biće. Izgleda da se misterija čitavog svemira razotkriva pred Dylanom.

  Dylan Dog - Alfa i Omega

 • Dylan Dog dolazi na zabavu pod maskama kod mlade ekscentrične bogatašice Rowene. Nakon što se začuje vrisak, niz stepenice spušta se osoba pod maskom Smrti. Ona prolazi kroz predvorje i dotakne nekoliko uzvanika maskenbala. Nedugo nakon toga osobe koje je Smrt dotakla umiru.

  Dylan Dog - Iza ogledala

 • Dylanova ljubavnica Vivien biva okrutno ubijena odsijecanjem glave. Dylan pokreće istragu koja ga vodi do tajanstvenog madioničara Diabola, čiju su predstavu on i Vivien posjetili večer prije njezinog ubojstva.

  Dylan Dog - Veliki Dijabolo

 • U Londonu se pojavljuje neuništivi ubojica. Istovremeno jedan rabin priča Dylanu staro proročanstvo po kome će se Anðeo smrti probuditi i uništiti Zemlju. Samo jedan čovjek, čije je ime zapisano, moći će to spriječiti.

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Emet

 • Zabrinuta Dylanova prijateljica Cindy Robbins dolazi k njemu kako bi mu povjerila da njezin muž nije onaj pravi muž za kojeg se udala. Dylan prihvaća slučaj te se uskoro naðe u spletu misterioznih dogaðaja koji ga navode da posumnja u postojanje vampira.

  Dylan Dog - Medju nama

 • Jill Brady je internistica u londonskoj Općoj bolnici. Njezin otac umro je prilikom rutinske operacije slijepog crijeva i iako uvijek postoji rizik i takve stvari se dogaðaju u Općoj bolnici dogaðaju se prečesto.

  Dylan Dog - Izmedju zivot...

 • Val neobjašnjivih samoubojstava se širi Londonom. No, kakve veze s time imaju televizijski programi i reklame, i što je to zapravo Kanal 666?

  Dylan Dog - Kanal 666

 • Dvorac Blendings staro ruševno imanje izgubljeno u Engleskoj pustopoljini, pod snjegom.

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Dvorac straha

 • Dvorac Blendings staro ruševno imanje izgubljeno u Engleskoj pustopoljini, pod snjegom.

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Dama u crnom

 • Dylan Dog poštom dobiva 5000 dolara i poziv na tajanstveni izazov, no mora putovati čak u Ameriku. Dylan prihvača izazov, iako niti sam ne zna o čemu se tu radi, te prvim brodom dolazi u New York i nadje se usred pravog užasa.

  Dylan Dog - Njujork Njujork

 • Ubica u stilu Jacka Trbosjeka ubija prostitutke/nocne dame/slobodne profesionalke po Londonu. Dylanu se jedna od prostitutki obraca za pomoc.

  Dylan Dog - Uspomene nevi...

 • U gradiću Dartfordu postoji motel zvani Bates u kojem se pak dešavaju strahovito brutalna ubojstva. Inspektor Bloch istraživaču noćnih mora dodjeljuje zadatak da otkrije da li se nešto natprirodno ipak skriva iza svega toga.

  Dylan Dog - Motel Bejts

 • Ranom zorom, zakrabuljeni maskirani osvetnik kreće u svoj krvavi pohod. Istovremeno, Dylan Dog biva unajmljen od zgodne poslovne žene koja ima viziju da će joj se nešto loše dogoditi.

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Prokleti dan

 • U malom gradiću Harwellu povučen i tih mladić Clint Callaghan jedne noći napravi opći masakr u luna-parku. Uskoro stvar preuzimaju i policija i vojska, a mladić drži taoca, djevojku zvanu Dawn Addams, zatočenu u Tunelu užasa.

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Tunel strave

 • Dylan Dog dolazi na neobični otok da bi mu njegov tajanstveni poslodavac Lancaster dao još neobičniji zadatak.

  Dylan Dog - Metamorfoze

 • Ranog jutra madam Trelkovski, inače čuveni medij i spiritist, bane Dylanu Dogu na vrata najavljujući sveopći užas koji se približava. U isto vrijeme tajanstvena djevojka doputuje u London u potrazi za Dylanom...

  Dylan Dog - Morgana


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.