Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • U Londonu je otkrivena velika masovna grobnica velikog broja ubijenih ljudi. Na Dylanova vrata kuca Christopher Freeman, sin odvjetnice Freeman, koji najavljuje Killexov povratak.

  Dylan Dog - Killexov povr...

 • Whitley Davies ponovo ima susrete sa vanzemaljcima, ovog puta sasvim drugačije vrste: kao saradniku SF časopisa, neko mu je poslao video traku sa snimkom vojne operacije tokom koje je uništen leteći tanjir i ubijen jedan vanzemaljac.

  Dylan Dog - Dok padaju zv...

 • Yuma, cirkusna akrobatkinja koja je uvjerena kako je duh - jaguara prešao u nju pretvorivši je u krvoločnu zvijer koja počinje da ubija Londonom, dolazi u pomoć Dylan Dogu. Dylan je meðutim drugog uvjerenja kao i sam Bloch kome je pripao zadatak da riješi i ovaj slučaj.

  Dylan Dog - Ananga

 • Yuma, cirkusna akrobatkinja koja je uvjerena kako je duh - jaguara prešao u nju pretvorivši je u krvoločnu zvijer koja počinje da ubija Londonom, dolazi u pomoć Dylan Dogu. Dylan je meðutim drugog uvjerenja kao i sam Bloch kome je pripao zadatak da riješi i ovaj slučaj.

  Dylan Dog - Jaguarov krik

 • Poruka koja je stigla iz svemira glasi: Llangwntffrwd yng ngwynf. Kada zbunjeni semiotičari shvataju da je to i ime jednog sela u Wellsu, šalju profesora Humberta Coea da vidi šta se to dešava.

  Dylan Dog - Netko nas zov...

 • Dylan biva nepravedno zatvoren i pretučen od strane policajaca. U zatvoru upoznaje zatvorenika Forresta koji ima posebne moći.

  Dylan Dog - Lose misli

 • Mladi Vaal ima paranormalne sposobnosti i proganjaju ga vizije ubojstava nakon kojih svaki put kontaktira Dylana Doga ukazujući mu na zlokobni i davno zaboravljeni koncentracijski logor Grillmiby Pill na periferiji Londona gdje se nalaze leševi žrtava.

  Dylan Dog - Prema dalekom...

 • Majordom Lady Fathering Thomas upošljava Dylana da istera demona iz njenog psa Archieja. Meðutim, ubrzo se ispostavlja da Lady Thomas ne postoji i da je sve mnogo komplikovanije nego što izgleda.

  Dylan Dog - Pakleni pas

 • Unajmljen od Vraga Darknighta osobno, Dylan Dog kreće u egzorcizam hotela duhova. Osim njega u priči sudjeluje i pomno je prati novinarka Rosaura Kowalsky.

  Dylan Dog - Hotel Duhova

 • Nakon još jedne neuspjele veze sa ženom svog života, imenom Louanne, Dylan se vraća kući kroz noć preko paklene autoceste. Na 6,66 milja do Londona Dylan sreće novu šansu u obliku lijepe autostopistice Alge, nevolju u obliku neobičnih zastoja i smrtonosnih presretanja.

  Dylan Dog - Cesta za nigdje

 • Jedne zimske noći stari djedo priča svojim unucima priču o patuljku Wookiju i njegovom čarobnom satu i sretnoj sudbi serijskog ubojice. Ubrzo se selimo u Dylanov stan gdje ga zaposli Darby Dadd da oslobodi svijet od zlodjela diva Zarona.

  Dylan Dog - Div

 • Mlada bogatašica je zabrinuta za svog oca, moćnog industrijalca Jarvisa Claydona, koji je odlučio uroniti u političke vode. Claydon posjećuje medija, zanosnu Loreen Dulak, bez čijeg savjeta ne donosi ni najmanju odluku.

  Dylan Dog - Osmijeh mracn...

 • Buðenja u nepoznatom krevetu na stranome mjestu, suživot meðu nepoznatim licima, sjećanja koja su samo tračci nejasne prošlosti - zatekla su mladog Ruperta nespremnog i zbunjenog.

  Dylan Dog - Savrseni svijet

 • Dylan postaje svjedokom pljačke banke od strane troje bizarnih pljačkaša, ali u lovu pljačkaš s polucilindrom nesretno strada zakačen o kuku dizalice, pri čemu se gradom raspršuje ukradeni novac, a razdragani ljudi grabe ga na sve strane.

  Dylan Dog - Za saku novca

 • Whitleyja Daviesa progone noćne more sa vanzemaljcima i on rešava da se obrati Dylanu. Ali, užas ne dolazi spolja, već iznutra, i Dylan mora da se snaðe u lavirintu Whitleyjevog uma...

  Dylan Dog - Uzas iz beskr...

 • Vampiri! Svuda su oko nas, mogu biti prijatelji, poznanici, kolege sa posla... Jedna mala grupa pobunjenika se u srcu Londona bori protiv čudovišta, i Dilan ulazi u njihovu borbu, sa fatalnim posledicama...

  Dylan Dog - Vampiri

 • Anðeo Uništitelj hara svijetom i upravo je u Londonu, a za njim ostaju trupla, što uznemiruje starog Blocha. Pokazuje se da sva ubojstva imaju veze sa okultizmom i tako naš Dylan biva uvučen u košmar vještica, čarobnih mačaka i maelstroma...

  Dylan Dog - Maelstrom

 • Priča o čovjeku koji je izišao iz kuće po kutiju cigareta, a vratio se sedam godina kasnije... Sa groznom tajnom...

  Dylan Dog - Covjek sa dva...

 • U noćima punog mjeseca, Londonom šeta... vukodlak!

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Posljednji us...

 • Nešto se čudno dogadja sa Rex Smithom. Vračajući se kući kasno večer u svome stanu ugleda obezglavljeno tijelo jedne žene. Preplašen poziva policiju koja odmah stiže na mjesto dogadjaja, ali tijela a niti glave više nema..

  Dylan Dog - Koljac

 • Nakon što je jedne večeri izazove prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom Kirk Browers ostaje na licu mjesta te se predaje policiji. Kasnije Kirk biva osloboðen jer je sudac zaključio da se radi o nesreći, ali Kirka savjest progoni.

  Dylan Dog - Crno proklets...

 • Dylan se budi u razrušenoj kući u Craven roadu, u Londonu koji je potpuno prazan i u ruinama. Da li je naš omiljeni Istraživač noćnih mora zaista poslednji čovek na Zemlji, i šta se desilo sa ostatkom čovečanstva? Ništa dobro...

  Dylan Dog - Posljednji co...

 • Činilo se da je užas okončan hvatanjem doktora Killexa, ludog naučnika opsjednutog pronalaženjem tajne života, koji je umalo došao glave i Dilanu Dogu. Vivisecirani leševi nisu više ugrožavali penziju inspektora Bloka.

  Dylan Dog - Kileksov mozak

 • «Johnny», kako ga je Dylan Dog nazvao, je dečak bez nogu, zapušten, živi zatvoren u podrumu u izuzetno nehumanim uslovima.

  Dylan Dog - Dzoni nakaza


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.