Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Vraćajući se kući kasno navečer, Dylan shvati da je zaboravio ključeve te da ne može ući u stan. Zvoni na vrata, no nitko ne odgovara..

  Dylan Dog - Posle ponoci

 • Zabrinuti muž iz Stepforda dolazi k Dylanu da mu ovaj pomogne riješiti slučajeve naglih promjena u ponašanju svoje žene. Dylan dolazi u njihovu kuću samo da bi prisustvovao jednoj, za njega zabrinjavajućoj i grotesknoj, sretnoj obiteljskoj idili.

  Dylan Dog - Ostrica brijaca

 • Šeli Lojd i njezin sin Deni naðu se jednoga dana na udaru poltergeista, te se uplašeni javljaju Dylan dogu za pomoć

  Dylan Dog - Sesto culo

 • Gospodin Crabb poziva Dylana u Grand Guignol, kazalište koje je izgradio po uzoru na slavni pariški teatar. Crabb namjerava prisustvo istraživača noćnih mora iskoristiti kao dodatni publicitet svoga opskurnog teatra.

  Dylan Dog - Zavesa pada

 • Džuli Braun, detektivka po zanimanju, nakon duge potjere konačno uspijeva uhvatiti ozloglašenog ubojicu znanog po nadimku «crni udovac» te ga osuditi na smrtnu kaznu. No, pokojnik se vraća sa vješala i počinje proganjati Džuli i tu počinje užas...

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Opsesija

 • Henry Jekyll je simpatičan, mlad i poprilično duhovit profesor psihologije. Prilikom incidenta na njegovom satu jedna od njegovih bivših učenica dolazi Dylan Dogu kako bi mu priopćila kako je Jekyll zapravo zao čovjek sa natprirodnim moćima.

  Dylan Dog - Dzekil

 • Razgovarajući sa udovicom Silviom Matheson Dylan uviða da se zločini ne dogaðaju samo u velikim metropolama: malo mjesto, Darkhole, čovjek je ubijen u lovu zabranjenim puščanim kalibrom.

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Glas iz magle

 • Spletom okolnosti, Dylan Dog dolazi u posjed sutrašnjih novina, a da bi sve bilo zamršenije, na posljednjoj stranici nalazi se vijest o njegovoj smrti. Kako će se istraživač noćnih ovaj put izvući?

  Dylan Dog - Dogodice se s...

 • Neistraženo mjesto u misterioznoj šumici bijaše oskrnavljeno što otvoriše vrata užasu..

  Dylan Dog - Golkonda

 • Grin, zvani Hijena, bježi iz zatvora i kreće u lov na bivše suradnike. Može li ga Dylan zaustaviti?

  Dylan Dog - Hijena

 • Pratimo život, ustvari živote, osobe vrlo zanimljivog imena: NIKO.

  Dylan Dog - Prica ni o kome

 • Dylan se susreće sa jednom od svojih mnogih bivših ljubavnica, Patriciom Reeves, kojoj je muž umro prije nepune tri godine.

  Dylan Dog - Dva lica istine

 • Zlokobni virus hara Londonom i pretvara njegove stanovnike u pomahnitale ubojice. Red je naravno na Dylan Dogu da tome stane na kraj...

  Dylan Dog - Zlo

 • U šumi nedaleko od Shina krošnje stabla plešu na vjetru, a noć je naseljena šaptom... i sjenama! To su tamne duše bez gospodara i tijela, sablasni oblici potaknuti mržnjom.

  Dylan Dog - Senke

 • Doktor Hicks iz Centralne bolnice šalje Dylana i svoju ćerku iz epruvete Opal u posetu drugom doktoru Hicksu, iz Invereryja, i tako počinje Ritorno al crepusculo, jedna od najčudnijih epizoda Istraživača noćnih mora...

  Pisac: Tiziano Sclavi
  Crtač:

  Dylan Dog - Povratak u zo...

 • Marina Kimball, Dylanova poznanica i ljubav iz detinjstva se nekako našla u Londonu i moli Dylana da je otprati do njene kuće u primorskom seocetu Moonlight. Dok putuju, otkrivamo priču Dylanove prve ljubavi...

  Dylan Dog - Dugacki pozdrav

 • Jednog dana, dok je završavao galiju, Dylan osjeti poziv koji mu govori da je vrijeme da se suoči sa svojom prošlošću, te se on uputi na mjesto gdje se posljednji put sukobio sa Xabarasom, koji ga tamo dočekuje te mu priča priču o njemu i njegovim roditeljima.

  Dylan Dog - Prica o Dilan...

 • Ken Harrel bježi iz ludnice u koju je strpan pred dvije godine kada je kuhinjskim nožem ubio suprugu Nicole. Posjećuje starog prijatelja i bivšeg zaručnika ubijene supruge – Dylan-a Doga.

  Dylan Dog - Nojev let

 • Dylanovu pomoć zatraži jedna od najbizarnijih mušterija ikad; sjena koja traži svoga vlasnika. Potraga Dylana vodi u šumu Golcondu, gdje ga susreće stara poznanica Amber Cat.

  Dylan Dog - Peto godisnje...

 • Stara buržujka je ubijena. Dylanov klijent vidio je to ubojstvo u snu. Ubilački snovi se nastavljaju. Ko je ubica? Odgovor je sakriven u mačjem oku...

  Dylan Dog - Macje oko

 • Dylanu u stan, tacnije u narucje, ulijece Phoenix, njegova hiperaktivna bivsa djevojka. Sve bi bilo poprilicno normalno da nije jedne male sitnice: prije nesto vise od 5 godina, Phoenix je poginula u saobracajnoj nesreci...

  Dylan Dog - Phoenix

 • Sclavi na vrhuncu kreativnosti, stvara možda i najbolju priču Dylana Doga. Zašto tri puta nula daje nula, te zašto tri podijeljeno s nula daje beskonačnost? Sve to, i mnogo više, u ovoj epizodi koja ruši pravila i spaja nespojivo!

  Dylan Dog - Tri puta nula


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.