Popis svih stripova Abaton Giganti Ludens Ludens Extra Ludens Maxi Veseli cetvrtak - Super Book Slobodna Dalmacija System Comics Vanini Veseli Cetvrtak Zlatna Strip Serija


 • Prošlo je 16 godina od pokolja u kući Steel. Monstruozni Damien, cijelo je vrijeme bio dobro čuvan u ludnici, ali sada je pobjegao. Leonora, jedina preživjela iz pokolja, traži Dylanovu zaštitu. Kako će se on suprotstaviti neuništivom gorostasu...

  Dylan Dog - Oci zla

 • Jill Brady je internistica u londonskoj Općoj bolnici. Njezin otac umro je prilikom rutinske operacije slijepog crijeva i iako uvijek postoji rizik i takve stvari se dogaðaju u Općoj bolnici dogaðaju se prečesto.

  Dylan Dog - Izmedju zivot...

 • Dylan Dog poštom dobiva 5000 dolara i poziv na tajanstveni izazov, no mora putovati čak u Ameriku. Dylan prihvača izazov, iako niti sam ne zna o čemu se tu radi, te prvim brodom dolazi u New York i nadje se usred pravog užasa.

  Dylan Dog - Njujork Njujork

 • Četvrta žrtva tajanstvenog ubojice zvanog Smrskač glava poznati je kreator crtića Frank Barkers. Supruga preminulog, Daisy Barkers, unajmljuje Dylana da rasvjetli slučaj za kojeg se ispostavlja da i policija teško rješava.

  Dylan Dog - Ruzicasti zec...

 • Gospodin Crabb poziva Dylana u Grand Guignol, kazalište koje je izgradio po uzoru na slavni pariški teatar. Crabb namjerava prisustvo istraživača noćnih mora iskoristiti kao dodatni publicitet svoga opskurnog teatra.

  Dylan Dog - Zavesa pada

 • Neistraženo mjesto u misterioznoj šumici bijaše oskrnavljeno što otvoriše vrata užasu..

  Dylan Dog - Golkonda

 • Iz Zemlje obojenih snova dolazi nam stari poznanik Ružičasti zec u potrazi za nestalim crtićem. U isto to vrijeme, krasotica Betty Bloom dolazi s pozivom u pomoć za svog nestalog muža Petera Pencila. «Teška srca» Dylan prihvaća igru.

  Dylan Dog - Zemlja obojen...

 • Klošari Laclohe, Bozo, Zen i sestra Malvasia, unajme Dylana da istraži slučaj višestrukog ubojstva, za što je osumnjičen njihov prijatelj Brandy-wine.

  Dylan Dog - Bliski susreti

 • Klošari Laclohe, Bozo, Zen i sestra Malvasia, unajme Dylana da istraži slučaj višestrukog ubojstva, za što je osumnjičen njihov prijatelj Brandy-wine.

  Dylan Dog - Tamnica od pa...

 • Dylanovu pomoć zatraži jedna od najbizarnijih mušterija ikad; sjena koja traži svoga vlasnika. Potraga Dylana vodi u šumu Golcondu, gdje ga susreće stara poznanica Amber Cat.

  Dylan Dog - Peto godisnje...

 • Pred sam kraj izgradnje Plavog tornja, arhitekt Simon Russell prisustvuje smrti crnog radnika Dambake M’Daba i otada mijenja svoju ličnost. Ubrzo zatim, počinju se dešavati tajanstvena ubojstva djelatnika tvrtke GPU.

  Dylan Dog - Johnnyjevo srce

 • Pred sam kraj izgradnje Plavog tornja, arhitekt Simon Russell prisustvuje smrti crnog radnika Dambake M’Daba i otada mijenja svoju ličnost. Ubrzo zatim, počinju se dešavati tajanstvena ubojstva djelatnika tvrtke GPU.

  Dylan Dog - Zov sume

 • Mladi Vaal ima paranormalne sposobnosti i proganjaju ga vizije ubojstava nakon kojih svaki put kontaktira Dylana Doga ukazujući mu na zlokobni i davno zaboravljeni koncentracijski logor Grillmiby Pill na periferiji Londona gdje se nalaze leševi žrtava.

  Dylan Dog - Prema dalekom...

 • Dok prosječni gospodin Avery Maine doživljava olako svoje nestvarno postojanje, petorica senilnih staraca odlučuje se na zločin.

  Dylan Dog - Otkucaji vrem...

 • Dylan i njegova devojka za ovaj mesec Amber odlaze na piknik. Ali, tamo ih presretaju manijaci i Amber spaljuju živu pred Dylanovim očima. I sada naš omiljeni Istraživač noćnih mora treba da se izbori sa duhom devojke koju nije uspeo da zaštiti..

  Dylan Dog - Sjeme ludila

 • Anðeo Uništitelj hara svijetom i upravo je u Londonu, a za njim ostaju trupla, što uznemiruje starog Blocha. Pokazuje se da sva ubojstva imaju veze sa okultizmom i tako naš Dylan biva uvučen u košmar vještica, čarobnih mačaka i maelstroma...

  Dylan Dog - Maelstrom

 • Igrom, ne baš pretjerano sretnih okolnosti, iz Hamlinove prodavaonice Safare ukradena je neobična frula iz Hamerlina koja se naðe u posjedu djevojčice Poli čijih ogromnih moći ona vrlo brzo postaje svjesna i zahvaljujući kojima se upušta u pravu pravcatu pustolovinu..

  Dylan Dog - Carobni frulas

 • Nakon što mu je ukraden novčanik Dilan prati lopova do kuće u kojoj žive ilegalni emigranti. U podrumu kuće nalazi se misteriozni bunar, čija tajna bi mogla koštati života sve koji se tu nalaze. Dylan im odlučuje pomoći...

  Dylan Dog - Bunar prevara


Izjava o privatnosti | Povrat novca | O nama | Kontakt
Mi prepoznajemo vaznost zastite licnih podataka te cuvamo privatnost posjetitelja svoje stranice. Sve informacije koje posjetitelj posalje ili budu automatski zabiljezene, koriste se jedino i iskljucivo u skladu s ovom izjavom. Sve licne podatke, a posebno adrese elektronicke poste, koje posjetitelj posalje kroz registraciju ili logovanje, tretiramo kao poslovnu tajnu i ne dijelimo s trecim stranama. Takodjer zadrzavavo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo izjavu o privatnosti, zbog toga se posjetiteljima preporucuje periodicna provjeru izjave.
Ukoliko citalac plati clanstvo za citanje kreditnom karticom ili Paypal-om, zadrzava pravo na povrat novca. Obavezujemo se da cemo u roku od 48h vratiti natrag novac kupcu koji je kupio clansvo a nije ga poceo koristiti tj. nije poceo citati. Kupac moze u svakom trenutku prekinuti clanstvo, s tim sto ono prestaje tek kada se zavrsi vec placeni ciklus.
Mi smo grupa entuzijasta i ljubitelja stripova koji skeniramo i nudimo na citanje zastarjele brojeve stripova koji su povuceni iz prodaje. Cilj nam je da pruzimo priliku nasim korisnicima da procitaju rijetke brojeve stripova ali i da animiramo mladje ljude da pocnu vise da citaju i svate da se osim igranja igrica i gledanja filmova, itekako moze uzivati i opustati se prateci avanture nasih strip junaka.